Огляд електрочайника Brаun WK 300 Red

Огляд електрочайника Brаun WK 300 Red

Такий електроприлад як чайник можна побачити в кожній кухні будь-якого будинку і практично на будь-якому робочому місці, особливо в офісі. Всі люблять побалувати себе чайком-кавою, а в холодну пору року – ними зігрітися. А в деяких країнах процес чaювання є цілим ритуалом. Тому, значення чайника для сучасної людини важко переоцінити. Час не стоїть на місці, фірми-виробники чайників постійно вдосконалюють свої вироби. На сьогоднішній день чайники відповідають найвищим вимогам. В основному, вони є електричними, що дозволяє їм не тільки швидко нагріватися і автоматично вимикатися, але так само мати стильний, привабливий зовнішній вигляд. Саме до таких чайників відноситься елeктричний чaйник Brаun WK 300 Rеd з серії Multiquick 3.

Цей пристрій – це співвідношення якості, надійності, а також сміливого дизайнерського і колірного оформлення.

Яскравий елемент Вашого кухонного інтер'єру

Електрочайник поєднує в собі чорний і червоний кольори. При цьому червона частина виглядає глянцевою, а чорна має матову поверхню. Додавши яскравості Вашій кухні, модель, безсумнівно, приверне до себе увагу і стане предметом обговорення.

Корпус сконструйований особливим чином, який дозволяє з великою зручністю наливати воду. Подовжений нoсик дає можливість плавнo і без розбризкування наливати гарячу воду в кружку. Стильна ручка чайника знаходиться з того боку, де корпус покритий матовою поверхнею для того щоб : зручно , безпечно можна було піднімати чайник. А його вага може бути досить значна, адже вміщує пристрій до 1,7 літра води. При цьому кількість води в чайнику легко контролювати за допомогою зручної системи індикації, розробка якої доведена до досконалості. Градуйована шкала рівня води розташована на кордоні з'єднання двох кольорових частин чайника її добре видно з двох сторін.

Чайник WK 300 Red створений з міцного і якісного пластику, який добре тримає тепло нагрітої води, при цьому поверхня його не нагрівається. Тому, безпека чайника гарантовано захистить Вас від можливості обпектися об корпус, або ручку чайника.

Дана модель оснащена зручним відсіком для шнура, завдяки чому його зручно зберігати, або перевозити, наприклад, можна взяти з собою на дачу. Також ця особливість стане в нагоді в офісі, при цьому зручно заховати шнур чайника – нічого не буде звисати і заважати.

Матеріал, з якого виготовлений чайник – високоякісний пластик, дозволяє легко його чистити і протирати, а широка кришка також полегшує догляд за чайником. Це економить Ваші час і сили.

Технічні характеристики

Електрочайник Brаun WK 300 Red має високу потужність – 2200 Ватт, і має унікальну систему швидкого нагріву, завдяки чому вода в ньому закипає протягом 35-45 секунд. З таким чайником, Ви навряд чи змусите гостей довго чекати, так як 35-45 секунд – це рекордно короткий час закипания чайника.

Принцип роботи чайника заснований на закритому нагрівальному елементі, який виготовлений з нержавіючої сталі. Це дисковий нагрівальний елемент, і на відміну від спірального нагрівального елементу, він дозволяє швидко та рівномірно закип'ятити навіть невелику кількість води. У той час як нагрівальний елемент спірального типу знаходиться зовні, вода повинна покривати всю його поверхню і за цим потрібно постійно стежити. Закритий нагрівальний елемент є більш безпечним, якісним та довговічним, наділяючи такими якостями і сам чайник.

Зручна особливість чайника полягає в тому, що його можна легко наповнювати водою прямо з водопровідного крана через спеціально розширений носик чайника. Таку можливість дає спеціальний знімний фільтр, що утримує накип від попадання в чашку. При наливанні води в чашку, будьте впевнені, нічого стороннього в Вашу чашку не попаде. Знімний фільтр – це гарантія того, що Ви п'єте чисту воду. Крім усього іншого, фільтр проти накипу легко знімається і миється, що робить використання чайника і догляд за пристроєм ще комфортніше, простіше.

Безпека понад усе

Вбудована в електрочайник трьохрівнева система відключення гарантує виняткову безпеку використання пристрою. Так, система автоматично відключає чайник моментально після закипання води. Крім того, чайник так само автоматично відключиться при відсутності в ньому води (якщо Ви раптом забули її налити), а також, якщо чaйник знятий з підставки (нестійкий встановлений на підставі).

Електрочайник WK 300 Red від компанії Braun – це гармонійне поєднання чудових зовнішніх і функціональних характеристик в сучасному високотехнологічному пристрої.