Огляд дитячих зубних щіток Braun Oral-B

Огляд дитячих зубних щіток Braun Oral-B

Щоденне ретельне чищення зубів, заняття не просто корисне, а й необхідне. Але не секрет, що майже всі дорослі люди, прекрасно знаючи про необхідність такої гігієнічної процедури, всеж, її часто ігнорують. Що вже говорити про дітей! Умовити або навіть змусити дитину чистити зуби, та ще день у день, дуже непросто. Тим більше, малюки з легкістю готові наслідувати приклад своїх батьків. І якщо мама з татом не люблять чистити зуби, то не варто дивуватися, що дитина теж не хоче цього робити! Ситуація може здатися безвихідною. До того часу, поки ви не вирішите купити дитячу зубну щітку Braun.

Спеціально для дітей

Зубна щітка, призначена для використання дитиною, повинна бути особливою і відповідати підвищеним стандартним вимогам. Хоча «доросла» і «дитяча» зубна щітка зовні дуже схожі, їх відмінності досить значні. Всесвітньо відомі бренди Oral-B і Braun у співпраці розробили спеціальні зубні щітки, якими діти із задоволенням користуються без будь-якого примусу. Просто тому що це цікаво, весело і захоплююче. У підсумку задоволені всі – і діти і їх батьки, а про здоров'я зубів якісно подбали професіонали своєї справи!

Дизайн, який легко впізнати

Герої Диснея допомагають малюку чистити зуби? Запросто! Не забувайте, що маленька дитина нерідко сприймає зображення улюбленого персонажа не як картинку, а як цілком реального знайомого і друга. Тут повною мірою проявляється невгамовна дитяча фантазія, що йде на користь гігієни.

 

Яскраве забарвлення з персонажами з мультфільму «Тачки» для хлопчиків і диснеївські принцеси для дівчаток. Діти самі попросять купити зубні щітки Braun, щоб користуватися ними щодня! Чищення зубів зі стомлюючої процедури перетвориться в цікаву гру.

Технічні особливості

У дитячих зубних щіток Braun є ряд абсолютно унікальних відмінностей від стандартних щіток для дорослих:

  • дбайливий догляд. Дитячі зубні щітки розраховані на малюків від 3-х років, а значить, доглядати потрібно за молочними зубами. Вони, звичайно, з часом випадуть, але не обов'язково це має статися в момент чистки! Тому зубні щітки Braun, дитячі піклуються про порожнини рота акуратно, не пошкоджуючи тонку поки емаль. Цьому сприяє ультрам’яке покриття з роздільними на кінцях щетинками.
  • особливий режим роботи. Електрична зубна щітка налаштована таким чином, щоб чистити дитячі зубки ніжно, але ефективно. Наліт видаляється серією поступально-обертальних рухів на різних швидкісних режимах (5600-9600 об / хв). Щіточки різних моделей працюють від акумулятора або батарейки.

Купити дитячі електричні зубні щітки Braun ви можете в нашому магазині, оформивши замовлення через Персональний кабінет.