Огляд бритви Braun Series 9 9359PS Wet & Dry

Огляд бритви Braun Series 9 9359PS Wet & Dry

Унікальний за можливостями автоматизований комплекс для гоління, що належить до преміум-категорії. Безпосередньо від лідера в сфері створення приладів особистої гігієни. Техніка саме такого класу не просто виконує свої завдання краще і швидше багатьох аналогів, вона створюється, щоб підкреслити особливий імідж свого власника. Гладке гоління одним рухом, це як раз про неї! Покупка бритви Braun Series 9 9359PS Wet&Dry дасть вам одразу все – швидкість, якість, комфорт і різноманітність опцій. Їй зручно і приємно користуватися кожен день, а надійністю і практичністю залишається тільки захоплюватися!

Бритва нового покоління

Прилад увібрав в себе всі передові напрацювання Braun, зробивши їх доступними в будь-який момент і без необхідності складних налаштувань. Поголитися начисто або підкоригувати лінію густою бороди, злегка підправити лінію волосся у скронь, видалення «неслухняних» щетинок, які ніяк не піддаються іншим бритвам – тепер все це можна зробити, використовуючи одну-єдину модель. Завдяки інноваційній «розумній» системі SyncroSonic, пристрій автоматично змінює потужність, з урахуванням того, наскільки щільною є щетина на конкретній ділянці. Її стан перевіряється сенсором (160 раз в секунду). Ріжучий блок з 4-х окремих частин робить 40 000 рухів на хвилину, забезпечуючи чистоту гоління вже з першого проходу!

Абсолютна свобода рухів

Плаваюча голівка, це одна з ключових особливостей, якими можуть похвалитися багато сучасних бритв. Але саме Braun Series 9 9359PS Wet&Dry оздоблений ексклюзивною 10D плаваючою системою, що об'єднала ріжучі елементи, кожен зі своєю незалежною підвіскою. Це дозволило добитися неймовірної точності і плавності рухів ріжучих елементів. Без ризику випадково травмувати шкіру. Голівка, що голить, може бути зафіксована при необхідності під кутом.

Доступні функції та особливості

Незважаючи на значну кількість вбудованих систем і місткий акумулятор, бритва Braun Series 9 9359PS Wet&Dry має досить компактні розміри. Що не відбилися негативно на її функціоналі:

  • Тример HyperLift&Cut. Злегка піднімає волоски, які дуже щільно притиснуті до шкіри. Саме такі ростуть на шиї. Тример має титанове напилення, що подовжує термін служби.
  • Тример Direct&Cut. Зрізає підняті щетинки, працюючи спільно з тримерами HyperLift & Cut. Ефективний для гоління волосків, що ростуть в сторони.
  • Сіточки Opti-Foil для ідеального гоління волосків максимально близько до поверхні шкіри.
  • Дисплей в рукоятці. У будь-який момент часу контролюйте такі дані: залишок заряду батареї, стан бритвеної голівки (заблокована/вільна), статус системи очищення.

Голіться на суху або вологу шкіру, використовую для зволоження воду та/або спеціальні косметичні склади (креми, гелі, лосьйони). Так, як вам подобається. Не варто турбуватися і про те, як на довго вистачить запасу енергії. Навіть найретельніше гоління можна провести спокійно, тому що місткість літій-іонного акумулятора була збільшена до 1 години, а сам він пристосований для заряджання від мереж різного стандарту! Можливості приладу як і раніше доступні, навіть якщо акумулятор майже розрядився. Використовуйте функцію швидкого заряджання на один 5-хвилинний сеанс.