Огляд бритви Braun Series 9 9297cc Wet&Dry

Огляд бритви Braun Series 9 9297cc Wet&Dry

Якби проводився чемпіонат за якістю гоління, то бритва Braun Series 9 9297cc Wet & Dry мала б усі шанси посісти перше там місце! Цей чудовий прилад входить в топ-серію, оптимізовану для сухого і вологого гоління. Ви можете використовувати її не тільки з піною, але навіть в душі, тому що корпус абсолютно герметичний. Компактна, проста у використанні, функціональна і надійна, з ергономічним, дуже стильним дизайном і зручною прогумованою рукояткою - саме такою і повинна бути краща бритва. Додатково в комплект входять чохол для зберігання і щіточка для поверхневої чистки. Ви можете купити Braun Series 9 9297cc Wet & Dry на нашому інтернет-сайті, а також отримати офіційну гарантію від виробника і безкоштовну доставку.

Все під контролем

Безпосередньо на корпусі бритви Braun 9297cc є діодний дисплей, який видає відомості про рівень заряду і поточний стан зарядки, блокування від випадкового включення (зручна функція, корисна в дорозі), а також про необхідність змінити бритвену головку. Коли заряду акумулятора залишиться всього на кілька хвилин, ця інформація буде відображена в цифрах. Висока інформативність - далеко не єдина перевага, якою відрізняється дана модель. Ви напевно одразу звикнете до її унікальних можливостей і навряд чи станете від них відмовлятися в майбутньому. Якість виготовлення приладу, як і якість гоління на найвищому рівні!

Секрет успіху

Він досить простий, оскільки полягає в традиційному німецькому прагненні до досконалості в кожній дрібниці та в постійному слідуванні технічній моді.

  • плаваюча голівка. Бритвені сітки і голівка є рухомими. Але лише до того моменту, доки вам це потрібно: натисніть клавішу Multi Head Lock і блок для гоління надійно зафіксується в одному з п'яти заданих положень. Така особливість дозволяє з легкістю голити волосся навіть на шиї або підборідді.
  • точне гоління. Щетина буде видалена за один прохід бритви, завдяки можливостям, наданим технологією SyncroSonic. Це неймовірні 40.000 рухів ріжучих елементів протягом хвилини, плюс «вміння» вашої бритви розпізнавати складні ділянки і автоматично збільшувати потужність при їх обробці!
  • триммер HiperLift & Cut. Навіть щільно притиснуті волоски піднімаються і спрямовуються в бритвену головку. А додатковий захисний елемент SkinGuard негайно розгладжує цю ділянку шкіри, запобігаючи виникненню роздратування.

Очищення і зарядка

Догляд за бритвою простий і не займає багато часу. Просто встановіть прилад в роз'єм зарядної станції Clean & Renew, а далі прилад все зробить сам. Під час зарядки здійснюється автоматичне очищення і дезинфекція механізмів для гоління головки і самих лез. Коли настане час використовувати її ще раз, ваша бритва буде знову сяяти чистотою! Оформити замовлення та купити Braun Series 9 9297cc Wet & Dry ви можете прямо зараз. Для цього просто зателефонуйте за вказаними телефонами або скористайтеся Персональним кабінетом. Менеджери самі зателефонують вам незабаром.