Огляд бритви Braun 720 Series 7

Огляд бритви Braun 720 Series 7

Електробритви Braun вивели якість сучасного гоління на зовсім новий рівень. Зберігаючи багаторічні традиції накопиченого досвіду за роки ефективної та продуктивної роботи, Braun поєднали у своїх бритвах високу німецьку якість, актуальність сучасних технологій, створюючи пристрої які відповідають усім вимогам сучасного чоловіка. Стильні та сучасні, вони пропонують не тільки гладкість гоління з використанням інноваційних технологій, а й безпрецедентний комфорт гоління. 7-я лінія електробритв Braun стала своєрідним підсумком роботи компанії на даному етапі, який підкреслив усі її досягнення, увібрав у себе все краще, що було створено в попередніх шести лініях. Електробритва Braun 720 Series 7 – одна з останніх моделей в лінії, стильна і практична, вона пропонує виключно чисте, комфортне і швидке гоління.

Бритва для стильних чоловіків

Перш за все, при знайомстві з пристроєм в очі кидається унікальний фірмовий дизайн. Моделі 7-ї серії отримали повністю новий зовнішній вигляд, який зберіг при цьому загальні тенденції фірмового стилю Braun. Трішки звужений корпус зручними формами, розширеною бритвеною голівкою і фірмовим написом Braun в нижній частині корпусу яскраво відрізняють дану модель серед аналогічних пристроїв. Особливістю електробритви є рельєфність і точно опрацьована деталізація форм корпусу, які роблять зручною і комфортною роботою з бритвою. Безліч різних заглиблень, виступів, ребристих елементів, а також спеціальне гумове покриття сприяють високій ергономічності пристрою. Електробритву Braun 720 Series 7 як і всі моделі лінії 7 series виділяє також особлива бритвена голівка, яка крім використання в ній нової бритвеної сітки, виділяється також своїм унікальним зовнішнім виглядом. Вона виконана у вигляді блискучого елемента з в пізнавальним фірмовим написом «Series 7».

Електробритва Braun 720 Series 7 оснащена найсучаснішими інформаційними технологіями, більшість яких є повністю новими по відношенню до технологій які використовували моделі попередніх поколінь. Так наприклад, бритва оснащена новою бриючою сіткою OptiFoil, унікальна конструкція і принцип роботи якої дозволяють забезпечити набагато більшу ефективність і чистоту гоління. Її технологія ґрунтується на безлічі отворів, які мають різні розміри, що дозволяє сітці якісно зрізати навіть короткі волоски, з чим не можуть впоратися багато інших бритв. Крім того, завдяки інноваційній технології «Sonic» електробритва з кожним рухом генерує 10000 ледь помітних мікровібрацій, таким чином допомагає бритві захопити за один раз набагато більшу кількість волосків, ніж аналогічна бритва без такої технології.

Індивідуальний підхід

Також дана бритва пропонує три різних режиму гоління, кожен з яких підходить для різних типів шкіри, ділянок обличчя. Так наприклад, бритва пропонує додаткові режими які включають в себе більш дбайливе гоління для ділянок шкіри з більшою чутливістю, режим інтенсивного гоління, який збільшує ефективність і швидкість гоління. 720 Series 7 оснащена унікальною плаваючою конструкцією бриючої голівки. Вона розроблена таким чином, що здатна вільно плавати в чотирьох різних напрямках максимально точно адаптуючись до кожного контуру обличчя, що робить гоління найбільш гладким і чистим.

Робота бритви ґрунтується на унікальній бритвеній системі, яка складається з трьох елементів – зі спеціального тримера і двох лез розташованих навколо нього. Вона дозволяє збривати як короткі так і довгі волоски однаково легко, забезпечує рівномірне і однаково якісне гоління на всіх ділянках шкіри. Завдяки спеціальному вбудованому тримеру «ActiveLift», електробритва має високі показники ефективності гоління у важкодоступних місцях, таких як шия і підборіддя. Спеціальна форма лез тримера під час гоління забезпечує підйом волосків у важкодоступних місцях для найбільш якісного їх зрізу. Крім інтегрованого тримера, бритва оснащена також спеціальним відкидним тримером, призначеним для довгого волосся. Тепер власники вусів, борід зможуть забезпечити повноцінний догляд як за гладко поголеними частинами обличчя, так і за предметами своєї гордості за допомогою одного пристрою. Крім того унікальна відкидна конструкція тримера дозволяє ховати пристрій коли немає необхідності в його використанні.

Одне з найголовніших вимог до сучасної бритві – це потужний акумулятор, який здатний забезпечити довгострокове використання пристрою без електромережі. Бритва 720 Series 7 оснащена одним з найпотужніших в лінії акумуляторів, який дає можливість експлуатувати бритву протягом п'ятдесяти хвилин безперервно. При цьому акумулятор володіє відмінними показниками швидкості зарядки, всього за годину заряджається повністю.