Огляд бритви Braun 5050 cc

Огляд бритви Braun 5050 cc

Техніка Braun – це унікальний шанс впритул наблизитися до досконалості. Розробляється за найсучаснішими існуючими стандартами, з використанням найінноваційніших технологій, більшість з яких є унікальними і запатентованими, вона гарантує максимальний результат з усіх можливих. Важливість зовнішнього вигляду переоцінити важко, адже багато в чому саме від нього залежить успіх в більшості наших починань. Розуміючи це, розробники Braun поставили перед собою мету створити бритву, яка б не просто б увібрала в себе все краще від сучасних технологій, але повністю відповідала б запитам сучасного чоловіка. Саме так з'явилася модель електробритви від Braun 5050 cc. Об'єднавши в собі ідеально чисте гоління, не дратуючи шкіру і традиційну німецьку якість Braun, дана модель – це по-справжньому сучасна електробритва. Оснащена новітніми технологіями, такими як «FlexMotionTec» 5050 cc здатна забезпечити бездоганно чисте гоління при мінімальному ступеню роздратування за рахунок максимально низького тиску на шкіру, що робить гоління ще комфортнішим і приємнішім.

Бритва, гідна уваги

Зовнішній вигляд бритви 5050 cc являє собою унікальну концепцію взаємодії сучасного дизайну і високих технологій. Основний акцент, зроблений дизайнерами, спрямований на ергономічність пристрою, що є одним з найголовніших «вимог», диктований сучасністю. Чорний колір, що втілює собою солідність, разом з невеликою не ковзаючою вставкою на рукоятці, символізують собою єдність ергономіки і привабливого зовнішнього вигляду. Завдяки незвичайному поєднанню матового основного кольору з хромованим блиском вставок, бритва виглядає особливо стильно і сучасно, а витончені закруглені лінії підкреслюють точно збалансовану гладкість гоління, яку забезпечує ця бритва. Завдяки зручному розташуванню кнопки управління (ввімкнення і вимкнення) пристроєм, комфорт роботи з бритвою збільшився в рази. Розміщена в точно розрахованому місці, куди під час роботи легко дістає великий палець, вона без будь-яких зайвих рухів дозволяє легко управляти пристроєм, не заважаючи при цьому процесу. А чудовий стильний дизайн кнопки робить її не просто елементів управління, але чудовим доповненням усього дизайнерського рішення пристрою.

Жіноча обережність і чоловіча сила

У даній бритві встановлений новий, вдосконалений двигун «Power Drive», що так і перекладається як «потужний двигун». Використання такого удосконалення дозволило дуже вагомо оптимізувати процес гоління, значно його прискоривши, при цьому зберігши бездоганну його якість. Мотор з високою продуктивною потужністю, він обертається на 20% швидше, завдяки чому бритва якісно і швидко зрізає навіть дуже густу щетину. Неймовірно гострі і міцні, леза «OptiFoil», вбудовані в 5050 cc, забезпечують виключно чисте гоління, забезпечуючи гладкість, яка гарантовано протримається досить довгий час. Унікальна конструкція і розміщення лез розроблені таким чином, що дозволяють бритві бездоганно справлятися із захопленням навіть волосків, неслухняно зростаючих в різних напрямках, успішно збриваючи навіть найкоротшу щетину.

Бритва з претензією на досконалість

Електробритва від Braun унікальна. Про це свідчить чудовий спеціальний індикатор низького заряду і стану батареї. Значно спрощуючи роботу з бритвою, він багато в чому збільшує практичність її використання, і ще більш – спрощує обслуговування пристрою. У той же час будь-які елементи, які світяться, поміщені в оболонку вдалого дизайнерського рішення (як в даному випадку), в результаті призводять до одного: унікальності такого пристрою.

Не менш унікальною бритву Braun робить новітня система MultiHeadLock, яка дозволяє обрати одне з п’яти положень, дає унікальну можливість підлаштовуватись під ваші побажання і думки. По суті, регулюючи довжину зрізаного волосся, вона здатна привести вас до будь-якого результату, котрий вас зацікавив, роблячи гоління максимально точним, а отже максимально ефективним. Оснащена спеціальним тримером «UltraActiveLift», створеного з використанням інноваційних технологій, дана бритва відноситься до числа універсальних пристроїв. Спеціальна конструкція тримера орієнтована насамперед на захоплення проблемних волосків, що в значній мірі робить набагато простішим і комфортним гоління проблематичних місць, таких як шия, або підборіддя. Дивовижно швидке, чисте гоління без подразнень, стильний дизайн, простий не обтяжуючий догляд – такий результат придбання електробритви Braun 5050 cc.