Огляд фен-щітки Braun AS 720

Огляд фен-щітки Braun AS 720

Нерідко ми стикаємося з ситуацією, коли необхідно зробити красиве укладання швидко, красиво та надійно. Вирівняти волосся до блискучої гладкості, або навпаки, накрутити шикарні кучері, або вибрати щось середнє – надати об’єму біля коріння волосся і трохи підкрутити кінчики. Варіантів можна придумати безліч, але здійснити їх без допомоги фена практично неможливо. Але як бути, якщо, як відомо, використання фена призводить до пересушування волосся? Вихід є! Інноваційне рішення від компанії Braun – унікальна фен-щітка AS 720! Це простий спосіб позбутися від фена з усіма створюваними ним неприємностями.

Користуючись фен-щіткою Braun AS 720, ви відразу відчуєте різницю. Цей унікальний стайлер для укладання волосся дбайливо допомагає робити укладання і не пересушує волосся, а навіть, навпаки, дарує їм здоров'я і красу.

Особливості моделі

Ця фен-щітка представлена в чорному кольорі, що додає пристрою особливого шарму та вишуканості. Крім того, чорний колір є оптимальним для подібних електроприладів. Конструкція Braun AS 720 розроблена таким чином, що їм комфортно користуватися, а управляти можна навіть однією рукою. Невелика вага і проста експлуатація забезпечують відмінний результат за короткий період часу. Додаткової зручності стайлеру надає спеціальна петелька для підвішування і шнур живлення довжиною два метри. Поширена проблема звичайних фенів – це потрапляння волосся в фен в місці забору повітря, яке призводить до подальшого їх заплутування і виходу самого фена з ладу. Компанія Braun вирішила цю проблему, оснастивши пристрій особливим сітчастим фільтром, що захищає його від волосся та пошкодження.

Однією з особливостей Braun AS 720 є спеціально розроблені цілісні зубці на насадках. Ця унікальна технологія дозволяє вирішити таку складну проблему, як запобігання пошкодження та ламкості волосся.

Маючи такі переваги, фен-щітка гарантує дбайливий догляд та сяюче здоров'ям волосся. Але і це ще не все!

У комплект стайлера входять унікальні насадки, які запобігають пересушування волосся: кругла щітка і гребінь.

Гребінь призначений для додання об’єму біля коріння волосся, для розплутування, розпрямлення і просто причісування волосся. А кругла щітка діаметром 36 мм використовується для великих локонів і завитків, а також для випрямлення і додавання об’єму.

Стайлер для укладання волосся Braun AS 720 оснащений двома режимами швидкості. Перший режим призначений для дбайливого сушіння тонкого волосся, а другий являє собою турборежим, що відрізняється більш високою потужністю, який здатний впоратися з дуже щільним і неслухняним волоссям. У той же час, ви можете просто висушити волосся, або зробити попередню сушку, скориставшись феном без насадок.

Модель має і досить стандартні функції, такі як, функція холодного повітря. Ви можете застосувати її в завершенні процесу укладання, закріпивши її холодним повітрям, завдяки чому ваше укладання буде триматися довше.

AS 720 відрізняється ергономічним дизайном і компактними розмірами, а такий фен завжди зручно брати з собою в дорогу. Він стане в нагоді для того, щоб просто посушити волосся і для того, щоб спорудити чудову укладку.

Фантастичні можливості стайлера для укладання волосся

Не перший рік весь світ говорить про користь іонізації під час укладання волосся. Хороша новина! Фен-щітка від Braun в курсі всіх подій у світі і оснащена унікальною функцією іонізації «Ionteс». Вона являє собою революційну технологію, яка доглядає за вашим волоссям під час гарячого укладання і не дає волоссю втратити таку потрібну вологу. В результаті, ваше волосся стає слухняним, зволоженими, здоровими і блискучими. Більше немає необхідності звертатися за допомогою до перукаря, використовувати додаткові прилади, витрачати зайвий час – з усім впорається стайлер для укладки волосся!

Унікальні іони «satin ions», які потужним потоком обволікають кожну волосинку, притягують вологу з повітря в ту частину волосся, де це необхідно, знімаючи з них статичну електрику. І ваше волосся більше не електризується, а, навпаки, стає гладким, блискучим та слухняним.

Багатофункціональна, сучасна фен-щітка Braun AS 720 – це професійний догляд та турбота про ваше волосся.