Огляд блендера Braun MQ 787 Gourmet

Огляд блендера Braun MQ 787 Gourmet
Стильний, але все-ж цілком стандартний вигляд цього компактного кулінарного приладу приховує одразу кілька унікальних технологічних рішень. Продуманий до дрібниць дизайн, зручність в експлуатації, запас потужності в 750 Ватт, німецька надійність - все це тут є. Цілком достатньо, щоб купити блендер MQ 787 Gourmet в якості ще одного доповнення для вашого кулінарного «арсеналу». Але, дотримуючись традиції виробництва по-справжньому еталонної техніки, Braun пішов ще далі.

Великі можливості

Можете не сумніватися - блендер MQ 787 Gourmet одразу стане вашим улюбленим засобом для досягнення успіху в створенні кулінарних шедеврів найвищої складності. Його міцна, сяюча металом ніжка витримує значні навантаження, дозволяючи діяти більш вільно, повністю зосередившись на готуванні. А по-справжньому багатофункціональним даний прилад роблять різні насадки. Металевий вінчик, фуд-процесор, спеціальна насадка для приготування пюре, подрібнювач і пластиковий мірний стакан, ємністю 0,6 л. допоможуть вам без особливих зусиль вирішити класичні завдання, що постають перед домашнім кулінаром. Більш того, в нашому магазині також представлено ще більше десятка додаткових пристосувань, призначених як для заміни що вийшли з ладу, так і розширення вихідного функціоналу.
 
  • насадка-вінчик. Входить до числа "класичних" аксесуарів. Використовуйте для збивання яєць і чи створення рідкого тіста (наприклад, до млинців).
  • насадка фуд-процесор. Використовується, як правило, для оформлення щойно приготованих овочевих страв. Змінюючи три диска з отворами різної форми, ви зможете миттєво отримати прикраси оригінального вигляду приготовані з твердих фруктів або овочів.
  • насадка для пюре. Швидко приготує пюре практично з будь-яких овочів, не лише зі звичної вареної картоплі. За рахунок збільшеного діаметру робочої поверхні дозволяє без зайвих бризок змішувати суп-пюре прямо в тарілці.
  • мульти-подрібнювач. Ємність 350 мл, що оптимально при створенні різноманітних соусів, а також невеликих порцій інших страв.
  • ніжка-подрібнювач. На відміну від комбайна, ця насадка краще пристосована під роботу з рідинами, тобто для створення напоїв, приготування крему, мусу або фруктового пюре. Також відмінно підійде для колки льоду (є особлива насадка).
Ще одна перевага полягає в способі кріплення насадок. Для цього застосовується спеціальна технологія EasyClick, що забезпечує підключення самої ніжки і всіх насадок одним натисканням. Гарантовано надійне утримання на місці під час роботи блендера на будь-яких режимах. А після вимикання приладу насадки так само легко виймаються повторним натисканням.

Насадка кухонний комбайн

Є практично самостійним кулінарним багатоцільовим приладом. Нарізайте компоненти салатів або супів, додаючи їх відразу, без переривання обробки. У чаші комбайна для цього обладнано роз'ємом у верхній частині. Обсяг чаші блендера в 1,5 л. просто ідеальний, коли вам належить підготуватися до майбутнього застілля. Оснащується гострими ножами різного призначення і набором з декількох терок. Ніж для відмінно справляється з рубанням м'яса на котлети, бургери. Він також підійде для "тонкої роботи" з травами і спеціями. Крім того, тільки модель MQ 787 Gourmet оснащується окремим диском для нарізки найтоншого картоплі-фрі.
 

Smart Speed

«Розумна швидкість», саме так можна перевести цю назву. І вона цілком відповідає реальності, адже швидкісні режими блендера Braun MQ 787 Gourmet контролюються не механікою, а особисто вами! Причому оригінальним способом - шляхом натискання на велику кнопку на рукоятці. Чим сильніше натискаєте, тим швидше обертаються насадки. Можливо, на перших порах це здасться навіть не дуже зручним. Тому варто трохи попрактикуватися, щоб оцінити всі переваги повного контролю над наявною в вашому розпорядженні потужністю. Досить одного-двох разів. Сама рукоятка покрита прогумованим шаром, що практично виключає її випадкове вислизання з вологої долоні. Зверніть увагу також, що механізми блендера мають ефективний захист від перегріву в разі надмірного навантаження. Передбачена й окрема кнопка блокування вмикання.
 

Технологія PowerBell

Особлива форма нижньої частини ніжки блендера обрана конструкторами з однією метою - зменшити розбризкування під час змішування продуктів на великій швидкості. Це, як відомо, широко поширена проблема більшості занурюваних блендерів. І її дійсно вдалося успішно вирішити! Чудово заточені леза рівномірно обробляють інгредієнти, навіть якщо ви вважаєте за краще їх змішувати або подрібнювати не в чаші блендера, а прямо в тарілці або іншому «звичайному» посуді. Таким чином, поєднання іноваційних технічних характеристик, функціональності і, звичайно, прийнятної ціни блендера Braun MQ 787 Gourmet, перетворює його на ідеальний інструмент для повсякденного використання, як досвідченими, так і починаючими кулінарами.