Огляд блендера Braun MQ 325 Omelette

Огляд блендера Braun MQ 325 Omelette

Блендери бувають гарними, функціональними, зручними і компактними, а буває так, що всі ці якості втілюються в одному пристрої. Braun MQ 325 Omelette – саме такий диво-блендер.

Промовляючи його назву, уявляєте, як вінчик збиває жовтки, і ви готуєте повітряний омлет? З цим завданням блендер впорається легко. Однак, пишний омлет не єдина страва, яку ви зможете приготувати, користуючись ним. Найвишуканіша їжа та справжні кулінарні шедеври вимагають ефективної роботи такого якісного блендера, як MQ 325 Omelette.

Що вміє блендер Braun MQ 325 Omelette?

Модель, про яку йде мова – це 550 Вт потужності і дві швидкості. Натискаючи прогумовану кнопку, ви можете вибирати той чи інший режим. Пристрій працює дуже ефективно, подрібнює, збиває, змішує за кілька секунд. Ті, хто люблять просту, але стильну техніку і досить консервативні у виборі подібних побутових приладів, оцінять зовнішній вигляд блендера.

Якісний білий пластик, сірі гумові вставки, компактність – все це робить його придатним для будь-якої кухні. Технологія «PowerBell» – гарантія ефективності блендера. Її суть полягає в наступному: гострі леза насадки для подрібнення і змішування розташовані під таким кутом, що всі інгредієнти будуть оброблені якісно. Конструкції всіх насадок не дозволяють продуктам розбризкуватися. Працювати з MQ 325 Omelette дуже зручно.

В комплекті

Разом з цим блендером ви отримаєте все необхідне для того, щоб готувати будь-які страви. Мала чаша-подрібнювач об'ємом 350 мл підходить для того, щоб нарізати і кришити маленькі порції горіхів, сиру, моркви, трав, спецій, цибулі та часнику. Словом, ви можете подрібнити будь-які інгредієнти в невеликих кількостях. Ця частина комплекту дуже важлива так, як практично будь-яка страва вимагає таких інгредієнтів. Мірний стакан – необхідна річ для кожної господині, він потрібен під час приготування страв зі складною рецептурою. Наприклад, для смаку соусу кожен грам спецій має значення. Замішуючи тісто, потрібно дотримуватися правильних пропорції інгредієнтів. Тільки так ви зможете приготувати по-справжньому смачну їжу. Мірний стакан, який ви отримаєте в комплекті, має об’єм 600 мл. Вінчик з нержавіючої сталі – необхідна насадка для тих, хто любить пекти. З її допомогою ви можете замісити тісто, збити вершки, яєчні білки чи жовтки, приготувати соус, крем, майонез. Пластикова ніжка занурювального блендера з лезами з нержавіючої сталі потрібна для того, щоб подрібнювати інгредієнти страв, збивати, змішувати крем-суп, муси, смузі, морозиво і багато іншого.

Готуйте все, що вам подобається без зайвого клопоту. Нехай час, проведений на кухні, буде приємним!