Огляд блендера Braun JB 3060

Огляд блендера Braun JB 3060

Хочете купити якісний стаціонарний блендер? Ми пропонуємо вам модель, яка не тільки функціональна, але й красива. Блендер з стильної колекції «Tribute» вам сподобається.

Чому мільйони покупців по всьому світу вибирають техніку Braun? Відповідь проста: торгова марка пропонує продукцію справжньої німецької якості. Лаконічний бездоганний стиль є її візитною карткою. Колекція «Tribute» не стала винятком. Біло-зелені побутові прилади прикрасять будь-яку кухню. Блендер Braun JB 3060 – красивий, стильний пристрій, який буде необхідний вам кожен день, він допоможе приготувати безліч кулінарних шедеврів.

Для будь-яких страв

Якщо хочете робити кілька справ одночасно, вам потрібен стаціонарний блендер стильною колекції. З ним все просто: завантажте продукти в глечик з термостійкого скла і можете займатися приготуванням інших страв. Міцний матеріал дозволяє використовувати блендер як для холодних, так і для гарячих інгредієнтів. Гарячі супи, коктейлі з льодом, морозиво, тепла начинка для других страв – все це ви зможете приготувати за допомогою даного пристрою. Об’єм глечика 1,75 літра, тому ви зможете завантажити в нього велику кількість продуктів і приготувати крем-суп, або соус за одне включення блендера. Трикутна форма глечика сприяє якісному перемішуванню продуктів. Потужності 800 Вт цілком достатньо для ефективної роботи пристрою. Будь-які страви ви приготуєте швидко і з задоволенням.

Як використовувати?

Користуватися блендером дуже просто. Наявність п'яти швидкостей дозволяє подрібнювати, збивати, змішувати продукти саме так, як того вимагає та чи інша страва. Прилад має функцію «Турбо» для повного контролю процесу. Гострі ножі з нержавіючої сталі подрібнят овочі, фрукти, м'ясо, сир, горіхи, шоколад. Ви можете приготувати коктейль, або збити вершки. Просто заповніть глечик продуктами і виберіть ту швидкість, яка вам потрібна.

Що ще потрібно знати?

Торгова марка Braun піклується про те, щоб працювати з побутовою технікою було повністю безпечно. Вибираючи цю модель, ви можете бути впевнені, що її використання не принесе вам шкоди. Блендер дуже компактний, тому він поміститься навіть на самій маленькій кухні. Глечик можна мити в посудомийній машині, а для того, щоб розібрати прилад, вам знадобиться зробити лише кілька рухів.

Хочете влаштувати вдома міні-ресторан для домашніх і друзів? Не потрібно купувати громіздку дорогу техніку. Виберіть маленький компактний Braun JB 3060. Він вміє дуже багато.