Огляд зубної щітки Braun Oral – B D 10.513K Kids

Огляд зубної щітки Braun Oral – B D 10.513K Kids

Всім відомо, як важливо привчити дитину чистити зуби з раннього дитинства. Ця процедура є однією з найважливіших гігієнічних маніпуляцій, щоденне суворе її дотримання забезпечить здоров'я зубів дитини і спокій батьків. Але як би не була корисна чистка зубів, багато батьків погодяться, привчити до неї досить – таки проблематично. Улюблене чадо, дізнавшись, що зубки потрібно чистити щодня, та ще й два рази (тут хоча б один витримати!), придумає масу причин, щоб уникнути цієї долі.

Сучасні технології можуть дещо полегшити спроби батьків, перетворивши це примусове заняття у приємне проведення часу, а саме – варто лише запропонувати вашому шибенику електричну зубну щітку, схожу на іграшку, – і вважайте, що присутність Вашої дитини вранці і ввечері біля умивальника із зубною щіткою забезпечена!

Але не варто забувати, що електрична зубна щітка – все-таки електроприлад і вимагає до себе відповідного шанобливого ставлення і правильного вибору. Адже ви не можете дозволити собі експериментувати зі здоров'ям власної дитини, тому зубну щітку потрібно обирати перевірену і якісну, а не то необхідний гігієнічний предмет перетвориться на непотріб. Усім вимогам і гігієнічним нормам відповідає дитяча зубна щітка Oral-B D 10.513K Kids фірми Braun – світового виробника якісної побутової техніки для вашого будинку. Щоб почистити молочні зубки вашого малюка цією зубною щіткою не потрібно спеціальних знань або навичок, після кількох спільних процедур дитина зможе із задоволенням самостійно це робити.

Ніжна і весела турбота

Зубна щітка Braun Oral -B D 10.513K Kids призначена для маленьких діток, тому має яскравий цікавий дизайн, а також виготовлена ​​виключно із найякісніших і екологічно чистих матеріалів. Прилад складається з двох дуже важливих функціональних частин. Ручка щітки досить об'ємна, саме така її товщина і потрібна для малюка, так як її можна зручно обхопити маленькою дитячою ручкою і перевертати в роті, відповідно, процес чистки буде більш якісним. А ручка зубної щітки має спеціальне гумове покриття, яке також призначене для міцного утримання щітки в руках як в сухих, так і в мокрих.

Довжина приладу буде зручна як для дитини так і для дорослого, так як спочатку слід дитині показувати, як потрібно чистити зубки і допомагати йому певний час. У ручці приладу розміщені батарейки. Безперебійну, безпечну роботу батарейок забезпечує також міцний водонепроникний корпус. Ви можете не турбуватися, навіть якщо ваш малюк випустить щітку у воду, це ніяк не позначиться на її роботі.

Друга, також важлива частина щітки – голівка. У зубної щітки вона знімна. Це відмінна корисна особливість моделі, так як по закінченню терміну служби, (краще це робити 1 раз на 2 місяці, а якщо ваш малюк хворів інфекційним захворюванням, то голівку потрібно змінити після хвороби) або ж з якої-небудь іншої причини, ви з легкістю зможете замінити її на нову. Таким чином, заощадивши гроші, завжди будете впевнені, що малюк чистить свої зубки якісною і чистою щіткою. До речі, після кожного чищення знімайте голівку і промивайте її теплою водою зсередини: так ви захистите свою дитину від бактерій, інфекції.

Форма для чищення голівки також грає важливу роль. Компанія Braun, дотримуючись рекомендацій стоматологів, зробила її круглою. Це найбільш оптимальний варіант, особливо для дітей, так як крім звичайних, всім знайомих зворотно- кругових рухів, здійснюваних у кількості 7600 дв. / хв., Вона може робити вібруючі і пульсуючі. Це все одно, якби ви чистили зуби звичайною мануальною щіткою, тільки без будь-яких зусиль. Тонкі і ніжні штучні щетинки зубної щітки ідеальні для догляду за молочними зубами і мають закруглені і розщеплені кінчики, тому не зможуть поранити ясна вашого малюка.

Для того, щоб простіше було контролювати час процедури, зубна щітка Oral-B D 10.513K Kids має вбудований музичний таймер: кожну хвилину грає одна з 16 веселих мелодій-будьте впевнені – ваша дитина не помітить, як пробіжать необхідні для чищення зубів хвилинки.

У комплект до приладу входить насадка Oral-b дитяча EB 10 і зарядний пристрій, повний час зарядки якого становить 16 годин. Цього часу цілком вистачить для щоденного чищення вранці і ввечері.