Як вибрати хороший тример?

Як вибрати хороший тример?

На відміну від бритви, яка є майже у кожного чоловіка, тример не так вже й часто можна зустріти серед аксесуарів по догляду за тілом. Швидше за все, це пояснюється його вузькою спеціалізацією. За великим рахунком, тримери є абсолютно особливими приладами, що дозволяють надати форму бороді і волоссю. Мало хто зважиться замінити тримерами хорошу бритву. Проте купити тример в якості корисного доповнення до неї в пару завжди корисно!

Унікальні можливості

Очевидним плюсом приладу є універсальність. Наприклад, кращі тримери Braun можуть поєднувати близько десятка різних функцій. Вони підходять для точкового гоління, вирівнювання лінії волосся і навіть фігурної стрижки. Досягається це використанням різних змінних насадок:

  • Комплект гребнів. Від найкоротших, довжиною в 1-2 мм до довгих – близько 2 см. Якщо перші рівно збривають волосся, залишаючи при цьому характерну, улюблену багатьма «синявість», то довші спеціально створені для догляду за найрозкішнішої бородою.
  • Точкова насадка. Ідеально підходить для підстригання витончених вусів і «тонкої» роботи. Коли опануєте її, ви навчитеся самостійно створювати неповторні образи не гірше, ніж професіонал з елітного барбершопа.
  • Насадка для носа/вух. Унікальний інструмент для делікатної роботи на ділянках, що вимагають великої ретельності. Досягає результату там, де інші засоби не справляються.

У разі необхідності, звичайно, можна використовувати тример для гоління волосся на тілі. Окрема насадка також є. І все-таки це не його основне призначення. Зверніть увагу на загальні технічні характеристики: потужність, тип живлення (акумулятор або мережа), конструктивні особливості.

Який тример краще?

Зовні тримери схожі на найпростіші електробритви, та й між собою майже не відрізняються візуально. Все вирішує комплектація і функціонал. Чим більше можливостей, тим краще. Але це ж означає і більш високу ціну тримера. Хоча, в будь-якому випадку, вона не надто висока навіть у топових моделей. Ємність акумулятора повинна забезпечувати повноцінний догляд за обличчям та тілом протягом одного сеансу без підзарядки. А це – годину і більше. Повторна зарядка у хороших моделей тримерів не перевищує однієї години. Бажано, аби була наявна функція швидкої зарядки за 5 хвилин. Тобто, на один короткий сеанс. Оптимальний варіант, це тример з подвійною системою живлення  – від мережі або від акумулятора. Додатково багато моделей комплектуються ручними бритвеними верстатами та іншими доповненнями.