Як вибрати фен-щітку

Як вибрати фен-щітку

Навіщо потрібний такий пристрій? Що потрібно знати, щоб зробити правильний вибір? У нашій статті ми дамо відповіді на ці питання.

Пристроєм, який поєднує в собі фен і щітку, користуватися набагато зручніше, ніж цими двома предметами окремо. По-перше, у вас в руках всього один прилад, а, по-друге, укладання вийде зробити набагато швидше, до того ж, воно буде виглядати так, ніби над вашим волоссям чаклував досвідчений перукар. Доглядати за таким пристроєм просто. Достатньо всього лише регулярно очищати його від волосся. В іншому випадку, волосся і пил, що забилися в фен-щітку, можуть перешкоджати потокам повітря. Отже, розповідаємо про те, що потрібно знати, якщо ви вирішили вибрати фен-щітку.

  • Прилад повинен бути зручним. Інакше, купивши його, ви не будете використовувати її. Зверніть увагу на корпус вподобаного пристрою, його ручку. Вони масивні, важкі? Тоді краще не купувати фен-щітку. Візьміть прилад в руки. Тільки так ви зможете зрозуміти зручний це пристрій чи ні.
  • Ручка фену повинна зручно лежати в руці. Ви можете дотягнутися до кнопок управління? Якщо цього зробити не виходить, значить, товар вам не підходить.
  • Дуже важливі технічні характеристики фен-щітки. Температура нагріву, швидкість потоку повітря, електрична потужність – на це потрібно звернути увагу в першу чергу. Фен, який має високу потужність, забезпечить високу температуру повітря, а, значить, висушить волосся швидко.

Вибирайте фен, у якого температура повітря не перевищує 60 градусів. Дуже важливо, щоб ви могли регулювати температуру. Шукайте фен-щітку, яка надасть вам таку можливість. Добре, якщо в пристрої є режим обдування холодним повітрям, адже він менше шкодить волоссю. Зверніть увагу на особливості пристрою. Фен-щітка повинна дбайливо піклуватися про ваше волосся, щоб не пересушувати їх. Функції, розроблені для того, щоб зробити волосся здоровими і красивими.

  • Спробуйте включити фен-щітку прямо в магазині, перевірте всі режими, в яких вона працює.
  • У хорошого прилада повинно бути багато насадок. Завдяки їм ви можете зробити різні укладання. Зверніть увагу на те, як змінюються насадки. Якщо ви можете швидко зняти одну і поставити іншу, значить, прилад якісний.