Де купити фотоепілятор

Де купити фотоепілятор

Один з простих і дієвих способів позбутися небажаного волосся на тілі – проведення процедури фотоепіляції. Серед численних варіантів жінки все частіше вибирають саме фотоепіляцію, оскільки вона не доставляє неприємних відчуттів, а досягнутий результат зберігається тривалий час. Наприклад, на відміну від гоління навіть найякіснішим верстатом або епіляції воском, фотоепілятор залишає вашу шкіру ідеально гладкою нема на пару днів або тиждень, а на місяці. Хоча періодично слід повторювати процедуру, але вже в прискореному режимі і, знову ж таки, без будь-якого фізичного дискомфорту.

Як правильно вибрати?

Абсолютно всі фотоепілятори працюють за єдиним принципом, що, власне, не дивно. Проте, різні моделі можуть істотно відрізнятися. Тому, покупцеві потрібно визначитися з тим, де купити фотоепілятор такого типу і тієї моделі, яка в повній мірі відповідає певним потребам. Дані прилади легко стають універсальними, тому що спеціальні насадки, розширюють їх область застосування:

  • насадки для обличчя. Тут шкіра має, як правило, досить високу чутливість, має специфічні особливості, тому обов'язково вимагає застосування спеціальної насадки.
  • насадки для тіла. Широкі ділянки на руках, ногах, грудній клітці не настільки сприйнятливі. З даною насадкою їх можна обробляти в дещо прискореному темпі.
  • насадки для делікатних зон. Полегшують обробку «зони бікіні», пахв і т.п.

Незалежно від того, яку саме насадку ви використовуєте, зловживати фотоепіляцією не варто. Крім того, вибираючи фотоепілятор слід звертати увагу на його технічні характеристики: доступні режими роботи лампи, її ресурс, потужність і навіть форму самого приладу.

Купуємо фотоепілятор

Як ви напевно вже здогадалися, купувати фотоепілятор також варто тільки на офіційному сайті компанії-виробника. Просто тому, що на такий товар ви точно отримуєте гарантійні зобов'язання і права на технічне обслуговування в авторизованих сервісних центрах. Можливо десь ще вдасться знайти ту ж модель дешевше, але хіба ви будете впевнені, що «схожий» або «майже такий» апарат виявиться не підробкою? Ризикувати не варто і, якщо ви вирішили купити фотоепілятор, щоб користуватися ним без побоювань і без ризику для здоров'я, зробіть це прямо зараз. У відповідних розділах представлені десятки моделей, серед яких неважко знайти ту, яка підходить вам більше всього. Зверніть увагу також, що багато фотоепіляторів в нашому онлайн-магазині поставляються в розширеній комплектації. Детальний опис є на сторінці конкретного зразка, а отримати розгорнуті відповіді на запитання ви завжди зможете у наших менеджерів навіть в телефонному режимі.