Фотоепіляція в домашніх умовах: як правильно робити?

Фотоепіляція в домашніх умовах: як правильно робити?

З процедурою видалення небажаного волосся ми стикаємося регулярно. Якщо вам некомфортно користуватися бритвою або епілятором, ви можете перейти на новий рівень епіляції – видалення волосся за допомогою фотоепілятораBraunBD 5001. Принцип дії доволі простий: пристрій «присипляє» фолікули і перериває цикл росту волосся за допомогою світлових імпульсів. Якщо користуватися ним постійно, волосяні фолікули будуть знаходитись у фазі спокою і волоски рости  не будуть. Для помітного результату може знадобитися від 4 до 12 процедур, потім їх варто іноді повторювати для збереження ефекту. Все залежить від вашої шкіри та волосся: комусь буде достатньо повторювати процедуру раз в 1-2 місяці, комусь раз на півроку.

Переваги пристрою

  • Автокорегування потужності –датчик аналізує колір шкіри і підбирає відповідну потужність.
  • Робота від мережі – ви можете користуватися пристроєм стільки, скільки вам необхідно, тоді як заряду безмережевої моделі вистачає ненадовго.
  •  Точкова епіляція – ви можете вдало застосовувати фотоепілятор навіть на невеличких ділянках шкіри, для точкового видалення волосся.
  • Безпечне користування – завдяки функції «GentleMode» епіляція комфортна та безпечна навіть для чутливої шкіри.
  • Швидкість – для обробки ніг та рук знадобиться близько 8 хвилин.

Перед купівлею варто визначити, чи підходить вам даний вибір, чи буде він маскимально ефективним для вашого типу шкіри. Більш детальну інформацію ви можете знайти в статті «Все про фотоепіляториBraun».

Що важливо знати

Пристрій не варто використовувати поблизу очей та на лобі. Чоловіки можуть користуватися фотоепілятором для видалення волосся на грудях, спині, животі, ногах. Проте, пристрій не підходить для використання на чоловічому обличчі, шиї та на інтимній області, так як видалення волосся може бути нерівномірним. Епілятор можна використовувати для видалення волосся на лінії класичного бікіні, а для глибоко бікіні він не підходить. Якщо ваша шкіра надто чутлива і після процедури з’являється почервоніння, не рекомендується засмагати, користуватися гідромасажною ванною або ходити до сауни.

Як робити фотоепіляцію

  • Оптимальний час проведення процедури – перед сном, так як фотоепіляція може викликати почервоніння шкіри, котре до ранку спаде.
  • За допомогою станка GiletteVenus, який є в комплекті, видаліть волоски на тих ділянках шкіри, які бажаєте обробити. Насухо витріть шкіру, не використовуйте гель чи лосьйон – фотоепіляцію потрібно проводити тільки на сухій шкірі.
  • Ввімкніть пристрій в мережу, піднесіть насадку до шкіри так, аби вона максимально контактувала зі шкірою – у такому положенні епілятор буде працювати правильно. Якщо ви неправильно розмістили пристрій, він буде блимати червоним.
  • Для того, щоб обробити великі ділянки, натисніть і утримуйте кнопку включення, при цьому плавно пересувайте пристрій.
  • Щоб оброблювати маленькі ділянки, натискайте та відпускайте кнопку. Для чутливих ділянок можна використовувати щадний режим ( з меншою потужністю).
  • Пристрій можна використовувати для обличчя (тільки жінкам), оброблювати можна ділянки нижче вилиць – під носом, на підборідді. Для цього необхідно попередньо добре очистити шкіру, видалити волосся за допомогою епілятора для обличчя і лише потім приступити до обробки BraunBD 5001.
  • Після кожного використання необхідно протирати насадку.

Щоб процес фотоепіляції в домашніх умовах був для вас зручним, передбачений спеціальний додаток для вашого смартфона. Це своєрідний «календар» проведення сеансів епіляції, який допоможе контролювати процедури і слідкувати за прогресом.

Відкрийте для себе цей унікальний спосіб епіляції і зробіть шкіру ідеально гладкою надовго!