Що потрібно знати про епіляцію

Що потрібно знати про епіляцію

Пропонуємо вашій увазі найважливішу інформацію про те, як зробити епіляцію максимально ефективною і комфортною.

  • Найкраще робити епіляцію ввечері. Ви можете розслабитися, а те мінімальне роздратування шкіри, яке може з'явитися, пройде за ніч.
  • Гарна підготовка до епіляції – приємний теплий душ. Він дасть вам відчуття чистоти і комфорту. Використовуйте гель для душу і теплу, але не гарячу воду, щоб уникнути пересушування шкіри. Епілятори Silk-epil 7 та Silk-epil 9 підходять для використання у воді. Ви можете приймати ванну і робити епіляцію одночасно.
  • Якщо Ви ще ніколи не робили епіляцію, але хочете спробувати, епілятори німецького бренду Braun – саме те, що вам потрібно. Їх активні масажні ролики м'яко діють на шкіру, мікропульсації до і після видалення волосся пом'якшують дискомфортні відчуття. Епіляція на вологій шкірі з Silk-epil7 та Silk-epil 9 – особливо м'яка, ці прилади ідеальні для використання їх у душі. І все ж, якщо ви робите епіляцію вперше, може виникнути деяке відчуття дискомфорту. Воно буде знижуватися з кожною процедурою, в міру того, як шкіра буде звикати до епіляції. До того ж, волоски ростуть з різною швидкістю, тому будьте готові до того, що після першої процедури вам доведеться через деякий час видаляти маленькі волоски.
  • Багатьом жінкам знайома проблема волосинок, які вростають в шкіру. Як це відбувається? Волоски закручуються і ростуть в зворотному напрямку, утворюючи невеликий горбик. Часто таке трапляється через занадто гладке гоління. Щоб уникнути вростання волосків, спробуйте регулярно відлущувати шкіру. Це буде сприяти видаленню омертвілих клітин шкіри, допоможе новим волоскам рости так, як потрібно. Однак не варто робити пілінг до або після епіляції, від цього шкіра може «втомитися». Найкраще скористайтеся пристроєм Braun SkinSpa, який подарує вам комфорт спа-процедур, унікальну можливість робити епіляцію і пілінг одночасно. Особливість таких пристроїв – технологія відлущування Sonic. 3000 мікровібрацій за хвилину очищають шкіру в 4 рази ефективніше, ніж звичайна процедура пілінгу. Завдяки спеціальній насадці з щіточкою, робота пристрою стає ще більш ефективною. 10000 тонких щетинок м'яко відлущують шкіру, що сприяє її регенерації.

Епілятори Braun Silk-epil були розроблені спеціально, щоб звести до мінімуму дискомфорт і роздратування. Спеціальні масажні ролики допомагають зменшити больові відчуття.

Епілятор Silk-epil Wet & Dry – водонепроникний, ви можете використовувати його у воді. Він має механізм автоматичного відключення, що забезпечує роботу приладу тільки при відключеному від розетки дроті. Таким чином, користуватися ним абсолютно безпечно.