Що потрібно знати про електричні зубні щітки для дітей.

Що потрібно знати про електричні зубні щітки для дітей.

Клінічні дослідження довели, що електрична щітка чистить зуби набагато ефективніше, ніж звичайна, до того ж цей пристрій допоможе привчити малюків дбати про білосніжні перлинки свого організму.

Часто батьки роблять таку покупку саме для того, щоб зацікавити дитину процедурою, яка здається малюкові нудною. Адже одна справа чистити зуби звичайною, нічим не примітною щіткою і зовсім інше – симпатичною і зручною із зображенням улюблених казкових персонажів. Саме таку зубну щітку пропонує німецький бренд Braun. Теоретично, застосовувати електричний пристрій можна навіть для догляду за зубками 2-3-річних малюків, але робити це потрібно нерегулярно і тільки під наглядом батьків. Зверніть увагу: емаль на зубах дітей відрізняється від зубної емалі дорослих. У дітей вона ще дуже тендітна, її легко можна пошкодити. До того ж, важливо, щоб дитина виробила звичку самостійно чистити зуби, а вчити цьому потрібно за допомогою звичайної щітки. Фахівці рекомендують не використовувати постійно електричні зубні щітки для дітей молодше 6-8-ми років. Поки дитині не виповниться 7, батьки повинні брати активну участь в цьому непростому для малюка процесі. Крім того, лікарі рекомендують стежити за тим, як дитина чистить зуби, навіть якщо їй 10-12 років. Не секрет, що електрична зубна щітка для малюків повинна відрізнятися від аналогічного пристрою для дорослих.

Розробники Braun створили якісний і зручний прилад для малюків. Електрична дитяча зубна щітка Oral-B D 10.513K Kids Power оснащена змінними насадками з короткими, м'якими і розщепленими на кінцях щетинками для делікатного чищення гладкої поверхні емалі зубів. Закруглені кінчики щетинок ефективно і дбайливо чистять. Дитина не відмовиться від такої зубної щітки, адже вона оснащена музичним таймером, який програє одну з 16 мелодій протягом хвилини. Тим самим пристрій мотивує дітей продовжити процедуру до 2-ох хвилин, саме стільки стоматологи рекомендують чистити зуби. Кругла форма головки щітки і технологія зворотно обертальних рухів сприяють ретельному догляду за крихкими молочними зубами. Пристрій має зручну ручку, дитина з легкістю може взяти її і вчитися самостійно піклуватися про своє здоров'я. Яскравий колір, цікавий дизайн привернуть його увагу. Дитячі зубні щітки Braun швидше нагадують іграшки, ніж засоби гігієни, тому щоранку, прокинувшись, малюк з радістю буде грати з вашим подарунком, а правилам гри ви його навчіть. Подбайте про свою дитину – купіть йому електричну щітку Oral-B!