Braun MobileShave - для максимально комфортного гоління у будь-якому місці

Braun MobileShave - для максимально комфортного гоління у будь-якому місці

У прискореному ритмі сучасного світу часто буває так, що часу на себе практично не лишається. Як і жінкам, чоловікам доводиться знаходити хвилинку-другу, щоб привести свій зовнішній вигляд у порядок. А що, як необхідно терміново вибігати з будинку, але зрадницька щетина псує весь образ? Або до важливого вечора хочеться мати гладенько виголене обличчя? Електричні бритви Braun MobileShave (M-60 та M-90) – ідеальне рішення для кожного представника сильної половини людства! Адже ці компактні пристрої можна без труднощів взяти з собою у барсетку, сумку або портфель, аби завжди виглядати бездоганно.

Які характеристики у електробритв Braun MobileShave?

  • Сітка SmartFoil. Завдяки її особливій ​​конструкції (отвори різної форми) бритва захоплює волоски, що ростуть у різних напрямках. Тонка та широка сітка, повторюючи контури вашого обличчя, забезпечує ідеальне гоління.
  • Висувний тример ільки у моделі M-90). Необхідно підрівняти контури вусів або бакенбард? Без проблем, за допомогою висувного тримера Braun MobileShave!
  • Можна мити під проточною водою. Корпус пристрою водонепроникний біля ріжучих елементів, тому, ви можете спокійно промити електробритву під струменем води.
  • Робота від батарейок. Завдяки тому, що бритви Braun MobileShave працюють від батарейок, у вас буде можливість без проблем провести процедуру гоління, де та коли вам буде зручно, навіть сидячи в машині у заторі.
  • Поворотна кришка. Під час гоління кришка трохи розширює ручку приладу, роблячи його експлуатацію максимально комфортним для вас. Коли ви закінчите процес, кришка послужить надійним захистом для сітки.
  • Компактні розміри. Їдете в інше місто на машині або в іншу країну на літаку? Візьміть із собою Braun MobileShave, щоб завжди та скрізь гарантовано бути на висоті.