Огляд міксера Braun HM 3135 White

Огляд міксера Braun HM 3135 White

Хороший міксер неодмінно повинен бути у кожної господині. Він допомагає впорається з простими кулінарними завданнями. Робить приготування страв п'ятихвилинною справою.

Отримати такий міксер – готувати все, що ви любите. Зацікавилися? Ми розповімо, чому варто вибрати зручний міксер від Braun.

Все, що ви хотіли знати

Міксер дає величезні можливості – ви будете готувати випічку, креми, соуси. Він має потужність 500 Вт, що дозволяє готувати швидко. 5 швидкостей + турборежим – гарантія того, що ви зможете правильно підібрати швидкість для обробки тих чи інших інгредієнтів. Зручне перемикання швидкостей робить міксер популярним. Він красивий і ергономічний – не займає багато місця на кухні. Технологія SmartMix робить роботу з міксером легкою. Мотор розташовується над кріпленням насадок, тому вам буде абсолютно не важко працювати з ним. Корпус виготовлений з міцного пластику. Любите пластикові прилади? Вам припаде до смаку наші пропозиції купити цей міксер. Він – справжня знахідка для кондитерів. Ергономічна нековзна ручка з покриттям SureGrip робить роботу зручною.

Насадки

Міксер Braun HM 3135 White – це два прилади в одному. У комплекті з ним ви отримуєте пластикову блендерну ніжку, що перетворює його в універсальну річ. Також в комплекті гаки для тіста та вінчики – стандартні аксесуари міксера. З ним ви зможете збивати, подрібнювати, змішувати. Смузі, креми, дитяче харчування, соуси, халва, тісто для млинців, крем-суп, десерти, морозиво, молочні коктейлі, сорбети, мармелад – всі насадки для цього в компетенції міксера. Ще один приємний бонус – подрібнювач з гострими ножами. Знадобиться для розколювання льоду, подрібнення сиру, спецій, шоколаду. Мірна чаша в комплекті – аксесуар, який робить приготування страв зручним. Технологія EasyClick розроблена для того, щоб ви могли зняти насадки за допомогою однієї великої кнопки на корпусі міксера.

Володіти таким приладом – готувати з насолодою! Можливо, ви починаючий кулінар? Міксер стане вашим надійним помічником – ви з подивом виявите, що використовуючи тільки один цей прилад, можна приготувати безліч страв. Ергономічний, красивий надійний міксер – кращий подарунок.