Огляд прасувальної системи Braun IS 5022 WH

Огляд прасувальної системи Braun IS 5022 WH

Потребуєте надійного помічника по щоденному догляду за гардеробом? Тоді зверніть увагу на прасувальну систему Braun IS 5022 WH, вона – оптимальний варіант для всіх, хто не бажає витрачати надто багато часу на прасування.

Особлива підошва

Одна з ключових особливостей даної прасувальної системи – унікальна підошва Eloxal 3D BackGlide з округлою і зігнутої вгору формою. Саме завдяки їй праска може швидко і плавно ковзати по будь-яким типам тканини на 360 °. У вас більше не виникнуть проблеми з розпрасуванням важкодоступних місць на тканині (наприклад, кишень, швів) і з ковзанням праски в зворотну сторону, дана модель легко впорається з цими завданнями.

Досить часто підошва звичайної праски може випадково пошкоджуватися в процесі експлуатації, це може відбитися на подальшій якості прасування, ви можете ненавмисно зіпсувати тканину. Підошва цієї моделі в 2 рази міцніше, ніж нержавіюча сталь, вона стійка до подряпин і різних ушкоджень, тому ви можете не турбуватися – праска прослужить вам досить довго.

Потужний пар

Модель дуже проста в експлуатації, ви зможете в два рахунки впоратися зі складками будь-якої складності завдяки потужному пару. Для початку роботи з праскою необхідно наповнити резервуар водою так, щоб рідина була не нижче мінімальної і не вище максимальної позначки. Ви можете використовувати водопровідну воду. Дуже зручно, щоб резервуар для води розташовувався окремо, адже завдяки цьому праска даної прасувальної системи має маленьку вагу, на відміну від моделей з вбудованим резервуаром. Якщо у вас велика сім'я і вам доводиться часто прати, прасувати, прасувальна система стане вашою надійною помічницею. Ви зможете прасувати безліч речей протягом тривалого часу, адже об’єм резервуара в системі становить 1400 мл. Тиск пара 6 бар і паровий удар 340 г / хв дозволять в одну мить розпрасувати будь-яку тканину. Якщо необхідно прасувати тонку синтетичну тканину, шовк або вовну, використовуйте меншу кількість пари, натиснувши на кнопку "ECO".

Працювати з прасувальною системою максимально просто і комфортно, завдяки своїй ефективності, вона економить ваш час. Важливо, що після 10 хвилин бездіяльності система автоматично вимикається тому можна не хвилюватися про те, що ви не вимкнули праску – вона відключиться сам.

Простий догляд

Після закінчення прасування, потрібно відключити прилад від мережі, вилити воду з резервуара і почекати поки він охолоне, перш ніж прибирати її на зберігання. Щоб система працювала максимально ефективно, її потрібно чистити від накипу після кожних 15 л води (приблизно 10 наповнень). Про необхідність очищення система повідомить вам миготливим індикатором. Система очищення CalcClean гарантує, що праска буде працювати без збоїв і проблем. Підошву праски слід протирати вологою тканиною, не використовуючи хімічні засоби або оцет.

Тепер прасування стане одним з ваших улюблених хатніх занять , адже з Braun IS 5022 WH це дуже просто!