Огляд блендера Braun JB 5160 Black

Огляд блендера Braun JB 5160 Black

Якщо ви хочете готувати навіть складні страви дуже швидко, блендера Braun JB 5160 ідеально підійде для вас.

Офіційний інтернет-магазин представляє блендер з попередньо встановленими програмами, які дозволяють добиватися кращого результату приготування.

Розумний і надійний

Переваги цього блендера можна перераховувати безкінечно. Він сам підбирає час і швидкість для дроблення льоду, приготування крем-супу чи дитячого харчування. Якщо вам потрібен розумний помічник на кухні, він перед вами. Braun JB 5160 Black – це 3 встановлені програми, які роблять його роботу ефективною. "Дроблення льоду", "суп / пюре", "смузі" – це назви опцій, якими ви зможете скористатися. Ці прості програми вирішують безліч кулінарних завдань. З їх допомогою ви зможете роздрібнити лід для коктейлів, приготувати крем-суп, дитяче харчування, креми, соуси, смузі, заправки для салатів, майонез. Блендер має 11 швидкостей + імпульсний режим. Кожен кулінар знає: чим більше швидкостей у блендера, тим краще він обробляє продукти. Дана модель – саме те, що потрібно для створення справжніх кулінарних шедеврів. Великі можливості, які вона дає вам, дозволять перетворити свій будинок у смачне місце.

Потужний мотор, термостійкий глечик

Прилад має потужність 1000 Вт, що дозволяє в одну мить готувати все, що вам подобається. Глечик блендера виконаний з термостійкого скла, що дозволяє не чекати, поки блендер охолоне після гарячих інгредієнтів, і відразу ж заливати в нього холодні, що значно спрощує експлуатацію. Ножі блендера виконані з нержавіючої сталі, завдяки чому він дрібнить інгредієнти дуже швидко. Дизайн приладу сподобається тим, хто консервативний і звик вибирати техніку в стилі Braun: простота, класика, ергономічнісь. Колір блендера теж є класичним для німецької торгової марки. Модель відмінно виглядатиме на будь-якій кухні.

Якщо ви хочете придбати стаціонарний блендер, замовляйте цю модель і ви не розчаруєтеся в своєму виборі – він буде служити вам, допомагаючи готувати як прості, так і складні страви.