Бритви Braun WaterFlex Wet & Dry: немає межі досконалості

Бритви Braun WaterFlex Wet & Dry: немає межі досконалості

Здавалося б, розробники німецького бренду Braun вже зробили своє головне відкриття – створили пристрої для ідеального гоління. Однак сьогодні знаменита торгова марка представляє унікальні прилади WaterFlex Wet & Dry, і ми вкотре переконуємося, що досконалість не має меж.

Головна особливість бритв – насадка, яка, обертаючись, адаптується до контурів вашого обличчя. Вона може повертатися на 33°, забезпечуючи ідеальний результат процедури. Бритви від Braun знають, що ви унікальні, тому насадки таких приладів підлаштовуються саме під ваш овал обличчя і контури підборіддя. Голитися з допомогою цих пристроїв ще простіше і приємніше.

Те, про що ви мріяли

Моделі WaterFlex Wet & Dry були розроблені для того, щоб ваша нелюбима процедура стала приємною. Бритви цієї серії можна використовувати прямо під душем або ж з піною, яка подбає про шкіру обличчя. Ні для кого не секрет, що сучасний темп життя залишає нам все менше і менше часу, який можна витратити на себе. Тепер ви можете одночасно голитися і приймати душ, що значно економить час. До того ж, таке гоління буде комфортним і не завдасть неприємних відчуттів. Хіба це не те, про що ви мріяли?

Тільки найкраще

Для створення цієї серії бритв німецькі розробники використовували тільки кращі свої винаходи, які були зроблені за 50 років роботи з подібними пристроями. Звичайно ж, не обійшлося без унікальної сітки OptiBlade. В результаті різних досліджень вона була визнана досконалою деталлю приладів для гоління. Її унікальна форма дозволяє захоплювати більше волосків і зрізати їх максимально близько до кореня. Потрійна бритвена система справляється з довгими волосками також просто, як і з короткими.

Все для вашої зручності

Серія WaterFlex Wet & Dry має тример, який дозволяє зробити зовнішній вигляд бездоганним. Тепер, щоб підстригти бороду або вуса, досить зробити всього один рух тримером. Бритви Braun – приголомшливо зручні пристрої.

Для того, щоб ви завжди могли дізнатися, коли необхідно зарядити бритву, розробники оснастили її подвійним LED-дисплеєм. Для повноцінної зарядки пристрою знадобиться всього одна година. Повністю заряджений акумулятор забезпечує 45 хвилин бездротового гоління. Якщо вам необхідно терміново поголитися, 5-хвилинної зарядки вистачить для одного сеансу процедури.

У нашому офіційному інтернет-магазині лінія представлена двома моделями: WaterFlex WF2S Black і WaterFlex WF2S Blue. Який колір вам більше подобається: чорний або небесний? Вчені стверджують, що відповідь на це питання може дати інформацію про ваш характер та пристрасті. Так чи інакше, що стосується бритв Braun, відповідь на це питання означає тільки одне: яку модель вибираєте.

Спробуйте голитися за допомогою будь-якого пристрою Braun, і ви більше не захочете використовувати бритви інших торгових марок.