При покупці праски Braun, сертифікат на 500 грн у подарунок

Акція завершена
При покупці праски Braun, сертифікат на 500 грн у подарунок
Купуючи праску Braun, у нашому офіційному інтернет-магазині, ви отримаєте в подарунок сертифікат номіналом 500 гривень для наступної покупки! Доставка по всій Україні безкоштовна.

Праски Braun дозволять вам перетворити рутинне заняття прасування в одне з улюблених занять. З їх допомогою у вас ніколи не буде складок на одязі, а зовнішній вигляд завжди буде охайний! Адже праски Braun це не просто бренд з всесвітньо відомим ім'ям, а й впроваджені сучасні німецькі технології, і виключно якісні матеріали. Надміцні матеріали підошви практично нереально подряпати. Унікальне розташування парових отворів є запорукою якісно прасування тканини. Паровий носик дозволить вам розгладити навіть важкодоступні місця. Це все і багато іншого чекає вас у прасках від німецької компанії Braun.

Акція від Braun-market! Купуйте одну з прасок і отримаєте в подарунок сертифікат номіналом на 500 гривень для подальших покупок в одному з наших офіційних інтернет-магазинів.

 

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05