При покупці епіляторів Braun з технологією Wet & Dry, ви отримуєте в подарунок фен HD330

Акція завершена
При покупці епіляторів Braun з технологією Wet & Dry, ви отримуєте в подарунок фен HD330

Акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуйте епілятор Braun з технологією Wet & Dry і отримуйте в подарунок * фен HD330! Доставка по Україні безкоштовна **!

Складно знайти серед представниць прекрасної статі тих, хто не любить поніжитися в теплій ванні і, звичайно ж, присвятити час для догляду за своїм тілом. Адже в такі моменти, кожна клітинка шкіри максимально розслаблена і готова до процедур, в тому числі, не надто приємної, такої як видалення небажаних волосків. Однак, з епілятора Braun Wet & Dry, ви дізнаєтеся, що таке дбайлива і делікатна епіляція!

Всі моделі епіляторів з технологією Wet & Dry передбачають їх використання під час водних процедур. Завдяки теплій воді, ви практично не відчуєте неприємних відчуттів. Водонепроникний прогумований корпус епілятора дозволить без побоювань тримати прилад навіть у вологих руках. Ваші ніжки будуть гладкими, немов шовк!

Супер акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! При покупці епіляторів Braun з технологією Wet & Dry, ви отримуєте в подарунок фен HD330!

Кількість товарів обмежена.

Термін проведення акції: 17.11 - 31.01.17.

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05