При покупці бритв серії WaterFlex – сітка і ріжучий блок Braun 51B у подарунок!

Акція завершена
При покупці бритв серії WaterFlex – сітка і ріжучий блок Braun 51B у подарунок!

Спеціальна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun! Купуючи бритву серії WaterFlex, отримаєте в подарунок * сітку і ріжучий блок 51B! У будь-яку точку України діє безкоштовна ** доставка.

Гладкість шкіри і зручне використання бритв WaterFlax

Бритви Braun WaterFlex WF2S Blue і WF2S Black з бриючої сіткою OptiBlade зроблять все максимально гладко і без шкоди вашій шкірі.

Прилади цієї серії дозволяють обирати тип гоління за вашим побажанням – сухе або вологе. Завдяки ергономічній прогумованої ручці, бритва не вислизне, надійно тримаючись в руці, і ви з легкістю зможете управляти нею в душі.

Сітка і ріжучий блок Braun 51B

Такий комплект аксесуарів, як сітка і ріжучий блок, час від часу має потребу у зміні для ідеальної роботи приладу. У подарунок до бритв серії WaterFlex отримаєте Braun 51B! Подбайте про свою бритву заздалегідь!

Термін проведення акції: 15.06.16 - 08.09.16.

* Кількість акційного товару обмежена. Дана акційна пропозиція дійсна при готівковому способі оплати. При купівлі товару юридичними особами по БН розрахунку, а також при купівлі товару за програмами Приватбанку «Оплата Частинами» і «Миттєва розстрочка» дана акційна пропозиція не діє. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються. Адміністрація магазину залишає за собою право змінювати терміни проведення акції.
** Під послугою «безкоштовна доставка» мається на увазі доставка товару на склад Нової пошти, а також зворотна послуга післяплати за рахунок магазину (покупець при отриманні оплачує тільки вартість замовлення).
Детальна інформація про правила проведення акції і товари за телефонами: 044 361-88-28, 096 329-77-15, 050 418-07-70.