Тример Braun BT 5040

Тример Braun BT 5040
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 1
Код товару: 1206
Тример призначений для стрижки бороди і волосся на голові. Технологія «Autosensing motor». У комплектацію входить: станок Gilette Fusion (з доп. лезом) і два регульованих гребеня (на 1-10 мм і на 11-20 мм). Тример Braun BT 5040 оснащений 39 настройками довжини з кроком 0,5 мм. Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі. Час роботи від акумулятора 100 хв. Час зарядки 60 хв. LED індикатор стану акумулятора. Швидка зарядка за 5 хв. Зарядний пристрій адаптується під напругу мережі у будь-якій країні світу. Використовуються самозагострюючі ножі з необмеженим терміном служби.
  • Безкоштовна доставка Безкоштовна адресна доставка по Києву замовлень на суму від 1000 грн!
    Безкоштовна доставка на всі відділення Нова Пошта по Україні замовлень на суму від 1000 грн.
    Відправка день в день*
    * Докладніше у розділі "Доставка"
  • Оплата Готівкою, безготівковими розрахунком, Visa/MasterCard
  • Гарантія Офіційна гарантія на техніку Braun 24 міс.
  • Інструкція Скачати інструкцію для Braun Braun BT 5040
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (1)

Опис і характеристики

  • Інноваційний дизайн
    Інноваційний дизайн
    Пошук індивідуального стилю ніколи не був простим. Тример Braun BT 5040, ціна якого приємно здивує вас, сконструйований для високоточних експериментів над стилем і способом в домашніх умовах. Корпус в чорно-блакитний колірній гамі виконаний з якісного пластика і приємний на дотик. Він легко фіксується в долоні. Зручне включення/вимикання гарантує кнопка, оточена прогумованою вставкою. Запатентоване покриття вставки захищає від ковзання. Корпус стійкий до утворення плям. Компактна головка дозволяє моделі рухатися з вражаючою точністю.
  • Регулювання точного стайлінгу
    Регулювання точного стайлінгу
    Дозвольте собі бути різним. Купити тример Braun BT 5040 значить подарувати собі свободу вибору. Недбала щетина, доглянута борода, фантастична гладкість – все можливо з інноваційною моделлю. Леза головки призначені для зручного моделювання зачіски. Самозагострюючі леза завжди залишаються гострими. Вони розроблені для безстрокового використання. Ножі з двома базовими насадками дозволяють вам вибирати одну з 39 можливих налаштувань довжини. Перемикайтеся між режимами поворотом прецизійного колеса.
  • Зручний для подорожей
    Зручний для подорожей
    Тример Braun BT 5040 оснащений Li-ion акумулятором. Літій-іонні батареї більш витривалі. Модель BT 5040 працює від акумулятора до 100 хвилин без додаткової підзарядки. Стовідсоткова зарядка триває 60 хвилин. Тример можливо підключати до мережі в діапазоні 100-240 В завдяки зарядному пристрою з вбудованим адаптером. Braun BT 5040 обладнаний функцією швидкої зарядки, за 5 хвилин він зарядиться для одного сеансу корекції бороди. За станом батареї зручно стежити завдяки LED-індикатору на передній панелі.
  • Autosensing motor
    Autosensing motor
    Ідеальний стайлінг гарантує «розумний» мотор. Autosensing motor зчитує, більше 800 разів за хвилину, такі параметри як: густота зростання і щільність вашої щетини. Миттєво обробивши отриману інформацію тример Braun BT 5040 буде працювати на оптимальній потужності на кожній ділянці шкіри.
  • Комплектація і можливості
    Комплектація і можливості
    У базовий набір тримера входять два гребня: насадка 1-10 мм для коротких зачісок, насадка 11-20 мм для довгого волосся. Крок налаштування кожного гребня – 0,5 мм. Основну комплектацію доповнює бритва Gillette Fusion5 ProGlide для ідеальної гладкості на обличчі.
Характеристики товару
Тип: для бороди/ для голови
Висувний триммер: немає
Легка чистка під струменем води: є
Живлення: від Li-ion акумулятора та від мережі
Час зарядки акумулятора (хв): 60
Час роботи від акумулятора (хв): 100
Швидка зарядка 5 хвилин: є
Країна-виробник: Китай
Гарантійний термін (міс.): 24
Комплектація
Кількість насадок: 2 (1-10мм; 11-20мм)
Мішечок для зберігання: немає
Чоловіча косметичка: немає
Підставка: немає
Щіточка для чищення: є
Додаткові особливості: Технологія «Autosensing motor». комплектацію входить станок Gilette Fusion (з доп. лезом)

Відгуки

  • Михаил
    10.09.2019
    Доброе утро. На данный момент я пользуюсь бритвой 3020s, но точнее только триммером. Подскажите пожалуйста, можно ли использовать 5040 ( или какой-то другой триммер) без насадки для получения минимальной длинны щетины?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Обратите внимание на триммер Braun BT 5070 (код товара на сайте: 0876), или на триммер Braun BT 5090 (код товара на сайте: 0877) они отвечают вашим требованиям. Спасибо за обращение.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.