Фотоепілятор Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL 3111

Фотоепілятор Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL 3111
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 2
Код товару: 1225
Серія: Silk·expert Pro 3. Система: IPL (фотоепіляція). Сумісність з типами шкіри: 1-5. Область впливу: 3 кв. см. Термін служби: 300 000 спалахів. 3 рівня інтенсивності. Датчик SensoAdapt. Функція GentleMode. Ковзаючий режим. Частота спалахів: 2-3 сек. Живлення: від мережі. Мішечок для зберігання, насадка для точкової фотоепіляції та бритва Venus Smooth у комплекті.
Самий безпечний фотоепілятор IPL завдяки технології SensoAdapt*
* Загальна технологія з Cyden.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (2)

Опис і характеристики

  • Фотоепіляція як універсальне рішення
    Фотоепіляція як універсальне рішення
    Швидка і якісна епіляція без дискомфорту – це те, до чого прагне будь-яка жінка, яка хоча б раз проводила цю процедуру. Деякі, навіть популярні методи, що давно застосовуються, можуть виявитися зовсім не з приємних. Видалення волосся за допомогою воску та навіть гоління новою, гострою бритвою для багатьох не є прийнятним виходом просто тому, що шкіра відзначається підвищеною чутливістю. В цьому випадку краще вибрати інший шлях і купити фотоепілятор Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL 3111 в нашому онлайн магазині. Прилад, що працює за зовсім іншим принципом і дозволяє досягати дивовижних результатів.
  • Принцип роботи
    Принцип роботи
    Фотоепілятор призначений для обробки поверхневого шару шкіри потоком інтенсивного світлового випромінювання. Даний процес блокує на тривалий час зростання волосся. В результаті шкіра залишається гладкою протягом дійсно тривалого періоду, до року. Після кількох регулярних сеансів, процедуру рекомендується повторювати періодично, але вже з великими проміжками (один раз на тиждень-два-чотири), щоб підтримувати результат. Braun Silk-expert Pro 3 IPL PL 3111 сумісний з 1-5 типом шкіри по тону, спеціальний надточний датчик SensoAdapt (технологія, спільна з Cyden) визначає його автоматично, миттєво змінюючи інтенсивність випромінювання. Прилади даного типу визнані фахівцями найбезпечнішими, однак перед початком використання рекомендується проконсультуватися з косметологом.
  • Технічні характеристики і особливості
    Технічні характеристики і особливості
    Ресурс лампи епілятора становить 300000 спалахів. Доступно 3 рівні інтенсивності, які слід вибирати в залежності від того, яку ділянку тіла ви обробляєте в даний момент. В особливо чутливих зонах інтенсивність випромінювання необхідно знизити, вибравши делікатний (GentleMode) режим роботи. Широкі ділянки (руки, ноги) можна обробляти в режимі ковзання з найбільш високою частотою випромінювання. Прилад має живлення від мережі, тому ваше користування ним практично не обмежується за часом. Додатково в комплектацію включено подарункову бритву Venus Smooth, невеликий мішечок для зберігання приладу і спеціальна насадка для точкової обробки, яка ідеально підійде для обробки обличчя та важкодоступних місць.
Характеристики товару
Тип епіляції: IPL
Живлення: від мережі
Термін служби лампи: 300`000 спалахів
Кількість ступенів інтенсивності роботи: 3
Делікатний режим: є
Екстраделікатний режим: немає
Насадка для точкового фотоепіляції: є
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Термін гарантії: 24
Країна виробник: Великобританія
Додатково: бритва Venus Smooth у комплекті

Відгуки

  • Мария
    11.11.2020
    Добрый день, в чем разница фотоэпилятора Braun Silk-expert Pro 3 и просто Braun Silk-expert 3? Только в количестве вспышек?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Различие между эпиляторами Braun Silk-expert Pro 3 и просто Braun Silk-expert 3 состоит в различном количестве вспышек, дизайне,а так же комплектации. Спасибо за Ваше обращение.
  • Таня
    13.12.2019
    Делаю все четко по инструкции. Волосы стали реже уже после 4 раза. Если все так и дальше пойдет, то радости моей не будет предела)!
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо за Ваш отзыв.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.