Огляд бритви Braun 5030 S

Огляд бритви Braun 5030 S

Компанія Braun є провідним виробником електричних бритв у світі. Застосовуючи у своїх бритвах останні технології, і використовуючи тільки якісний матеріал для виготовлення деталей і корпусу пристрою, Braun завжди на крок попереду конкурентів. Бритви Braun збираються з особливо міцного пластику і металу, при цьому, обробка матеріалів забезпечує їм не тільки міцність, але і неймовірну легкість, для комфортного гоління.

Електрична бритва Braun 5030 S «доводить» свою перевагу перед щетиною не словами, а ділом, і «дарує» усім чоловікам відчуття свободи і повного контролю над бритвою. 5 серія бритв Braun відрізняється від своїх попередників більш потужним підходом до гоління, більш вдосконаленими технологіями, справедливим співвідношенням ціна/якість.

Нова, не тільки назва моделі, але й ...

У бритві Braun 5030 S застосована повністю нова технологія «FlexMotionTec», яка в буквальному сенсі цього слова керує роботою бритви для отримання ідеального результату на всіх ділянках шкіри. З функцією «MicroMotion» бритва робить часті, але не сильно широкі рухи лезами, що підходить для невеликих ділянок щетини. Коли ж справа доходить до великих зон, то тут підійде функція «MacroMotion», з інтенсивним і потужним зрізом волосків. З технологією «FlexMotionTec» всі ділянки обличчя однаково ефективно поголені, при цьому, за рахунок меншого натискання бритвою, шкіра значно менше роздратована, не має слідів від бритви.

У моделі Braun 5030 S встановлений ще більш потужний мотор, ніж у попередніх серіях. Новий мотор «PowerDrive» підняв продуктивність бритви на 20%, давши їй неймовірну швидкість зрізання волосків, леза стрімко схрещуються, не даючи навіть густій щетині ні найменшого шансу.

Сучасний тример від компанії Braun «UltraActiveLift», запатентований і застосовується тільки в бритвах німецького виробника. Суть даної технології в рухомому середньому тримері, що за рахунок своєї рухливості піднімає, зростаючі в різні боки, і притиснуті до шкіри волоски, ну а далі вони миттєво зрізуються надзвичайно гострими лезами бритви.

Леза «CrossHair» від Braun, в моделі 5030 S виготовлені зі спеціальної сталі, вони заточуються особливим способом, щоб їх повторна заточка відбувалася під час самого процесу гоління. Зріз волосків відбувається швидше, ніж Ви можете собі навіть уявити, Ви і оком не встигнете моргнути. Гострі леза доповнюються ультратонкою бриючою сіткою, щоб леза могли дістатися до найкоротших волосків на обличчі. Сітка має безліч отворів, волоски різної щільності і довжини, без зусиль проходять крізь сітку до лез, і обережно зрізуються.

Леза і тример в Braun 5030 S з'єднані в потрійну бритвенну систему, з плаваючою голівкою. Всі три бриючих елемента мають можливість рухатися незалежно, а плаваюча голівка об'єднує їх в одне ціле. Голівка бритви точно повторює контури обличчя, а три ріжучих елемента узгоджено зрізають як короткі, так і довгі волоски щетини. Це дозволяє добитися ідеально чистого гоління за меншу кількість проходів, а це означає ще більше часу для себе і ще менше роздратування шкіри.

Тільки в 5 серії бритв Braun реалізована нова система «MultiHeadLock». З її допомогою Ви зможете зафіксувати голівку бритви в будь-якому зручному для Вас положенні, обравши одну з 5-ти позицій. Це необхідно для більш комфортного гоління вусів, підборіддя, або бакенбардів, коли потрібна гранична точність рухів. З цим допоможе також висувний тример, що дасть можливість роботи з довгим волоссям.

І електромережа, і акумулятор

Щоб підтримувати безвідмовну роботу Braun 5030 S і таку потужну продуктивність, апарат оснащений високоємкісним літій-іонним акумулятором, що дозволяє користуватися електробритвою до 45 хвилин, без необхідності в розетці. Якщо акумулятор розряджений і у Вас немає часу його заряджати, то є можливість роботи і від звичайної електромережі 220-240 В. Наявність потужного акумулятора дає моделі 5030 S ряд переваг, перед іншими бритвами, Ви можете голитися нею де завгодно: в машині, в поїзді , в поході. Взяти її з собою не складе труднощів, тому що вона дуже компактна і легка.

Користуватися бритвою Braun 5030 S дуже зручно завдяки продуманому ергономічному дизайну німецьких фахівців. Ручка бритви має конусну форму, а її краї прогумовані, що дає повний контроль над пристроєм, під час гоління. На внутрішній стороні ручки, знаходиться кнопка ввімкнення і кнопка висування тримера. Так само на корпусі можуть горіти два світлових елемента, один показує стан акумулятора, а другий сигналізує про те, що заряд незабаром повністю вичерпається.