Огляд епілятораBraun SE 5511 Wet&Dry

Огляд епілятораBraun SE 5511 Wet&Dry

Якщо ви бажаєте, щоб ваша шкіра виглядала ідеально гладенькою та доглянутою в будь-яку пору року, обов’язково придбайте епілятор. З ним процедура видалення небажаного волосся стане неймовірно швидкою та ефективною. Зверніть увагу на нову модель Braun SE 5511 Wet&Dry, котра зробить ваші ніжки надзвичайно привабливими в лічені хвилини.

Характеристики

Модель відрізняється зручною ергономічною формою, завдякиякій прилад зручно тримати в руці, він не вислизає під час роботи, так як забезпечений спеціальною прогумованою накладкою.  Одна із суттєвих переваг – епілятор можна використовувати, як для сухої так и для вологої епіляції, що дуже зручно. Якщо ви будете користуватися ним під час прийняття ванни чи душу, ваша шкіра буде розслаблена під дією гарячої води і процедура буде практично безболісна. При цьому, ви можете не хвилюватися про те, що вода випадково попаде всередину пристрою, так як його корпус герметичний.

Епілятор оснащений плаваючою голівкою, тому він миттєво адаптується до всіх вигинів вашого тіла, підлаштовуючись під них, щоб забезпечити гладкість шкіри. В Braun SE 5511 застосована інноваційна технологія MicroGrip, завдяки якій досягається приголомшуючий результат. Принцип дії наступний: пальчики SoftLiftприпіднімають волоски, а 28 пінцетів особливої форми за один рух видаляють кожен волосок з коренем. Так ви зможете видалити волоски в 4 рази коротше, ніж може видалити віск. Для більшої зручності епілятор оснащений подвійною масажною системою.

Для досягнення оптимальних результатів рекомендується використовувати прилад, коли він повністю заряджений. Час зарядки складає 60 хвилин . Під час зарядки індикатор буде горіти безперервно. Після нової зарядки прилад зможе працювати автономно протягом 30 хвилин. Найкраща температура оточуючого середовища для зарядки і зберігання приладу – від 15°C до 35 °C.

Як користуватися?

Якщо раніше ви не користувалися епіляторами, або не виконували процедуру протягом довгого часу, дайте шкірі деякий час, аби вона адаптувалася. При повторному використанні епілятора дискомфорт значно знижується. Легше всього шкіра переносить видалення волосків, коли їх довжина складає 2-5 мм. Якщо волоски довші, рекомендується для початку збрити їх, і зробити епіляціюна 3-5 день після того, як вони відростуть. Процедуру рекомендують проводити один раз на тиждень під час першого місяця використання епілятора. Після закінчення слід нанести зволожуючий крем. Щоб волски не вростали під шкіру необхідно регулярно проводити пілінг шкіри або використовувати масажні губки.

Щоб включити епілятор використовуйте кнопку вкл/викл. Для того, щоб обрати першу швидкість (для бережної епіляції), натисніть один раз, а для того, щоб активувати другу швидкість (для більш ефективної епіляції), натисніть два рази. Щоб ввімкнути прилад, натисніть ще раз. Якщо ви користуєтеся епілятором на сухій шкірі, майте на увазі, що вона має бути ретельно очищена від кремів для тіла. Якщо ви обрали вологий спосіб епіляції, шкіра має бути добре зволожена. Щоб прилад добре ковзав по шкірі, можна користуватися гелем для душу.

Епілятори Braun Silk-epil 5 потурбуються про вашу шкіру і зроблять її надзвичайно гладкою і привабливою.