Контроль швидкості одним натисканням. Блендери Braun MultiQuick 7

Контроль швидкості одним натисканням. Блендери Braun MultiQuick 7

Техніка німецької компанії Braun вже давно встигла зарекомендувати себе як надійна, якісна та функціональна. Блендери цієї компанії – не виняток. Вони стають незамінними помічниками на кухні, значно полегшуючи процес готування. Серед широкого асортименту блендерів Braun можна вибрати стаціонарний або занурювальний, в залежності від побажань. Якщо ви хочете довірити виконання кулінарних завдань пристрою, вам підійде перший варіант, а якщо контролювати його роботу – другий.

Ручні блендери Braun діляться на кілька серій: MultiQuick 3, MultiQuick 5, MultiQuick 7 і MultiQuick 9. Кожна з них може похвалитися чудовими технічними характеристиками та відмінною роботою. У цій статті ми розповімо про блендери Braun MQ 7.

Блендери Braun MultiQuick 7 – це:

  • Функція контролю швидкості SmartSpeed. Пристрій оснащений великою зручною кнопкою, за допомогою якої ви зможете змінювати швидкість його роботи. Чим сильніше ви тиснете на кнопку, тим більша швидкість, і навпаки – менший тиск, менша швидкість. Ніяких додаткових перемикачів, які будуть відволікати вас від процесу створення страви.
  • Потужність 750 Вт. Вам не доведеться довго чекати результатів, вони будуть готові вже за мить після активації роботи блендера. Практично будь-яке кулінарне завдання буде виконано на «відмінно» завдяки вашому помічникові №1.
  • Занурювальна частина у вигляді дзвону. Втомилися вічно протирати стіл та прати фартух після готування? З блендерами Braun MultiQuick 7 ви можете забути про цю проблему раз та назавжди! Занурбвальна частини блендерної ніжки пристроїв виконана у формі дзвону, яка запобігає розбризкуванню використовуваних вами продуктів.
  • Надгострі леза. Максимально ефективна робота, ідеальне подрібнення – це про блендери Braun MQ 7. Їх гострі леза забезпечують бездоганні результати роботи пристроїв. Ви будете задоволені такою покупкою.
  • Вінчик з нержавіючої сталі. Збивання яєць не викликає у вас радісних емоцій? Металевий вінчик блендера MultiQuick 7 виконає це завдання, заощадивши ваш час та сили.
  • Оптимальна комплектація. Хочете купити блендер Braun MultiQuick 7 з великою кількістю насадок в комплекті? Зверніть свою увагу на модель MQ 787. Не бачите необхідності в їх наявності? В такому випадку, вам можуть сподобатися моделі MQ 775, MQ 745 і MQ 735. Ви безумовно знайдете той пристрій, який буде ідеальним саме для вас.
  • Зручна рукоятка. Продумана форма ручки пристроїв гарантує вам максимально комфортну експлуатацію цих блендерів.
  • Стильний дизайн. Стильний та одночасно стриманий дизайн, властивий компанії Braun, збережений і в зовнішньому вигляді блендерів Braun MultiQuick 7. Пристрої з легкістю впишуться у будь-який інтер'єр кухонь.
  • Німецькі технологи, перевірені роками. Якщо ви хочете знайти не просто функціональний, але й якісний, заслуговуючий довіру пристрій, блендери німецької компанії Braun – саме те, що вам необхідно.

Процес готування ніколи не був для вас улюбленим заняттям? Занурювальні блендери Braun MultiQuick 7 змінять ваш погляд на все, що пов'язано з кулінарної роботою.

Створіть свій смачний шедевр разом з технікою Braun!