При покупці епілятора Braun Face, у подарунок ви отримаєте комплект змінних щіточок

Акція завершена
При покупці епілятора Braun Face, у подарунок ви отримаєте комплект змінних щіточок
Акційна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуючи епілятор для обличчя Braun Face, у подарунок* ви гарантовано отримуєте комплект змінних щіточок SE80 (2 щіточки в упаковці)! По всій території України доставка безкоштовна**!

Епілятори для особи Braun Face – диво-пристрої, які допоможуть в ідеальному догляді за вашим обличчям! Їх основна перевага – виконання двох дуже корисних функцій, таких як точкова епіляція та очищення шкіри обличчя. Для виконання тієї чи іншої функції, досить просто надіти  епілюючи голівку або ж щіточку. При регулярному використанні насадки-щіточки, виробник рекомендує її міняти кожні 3 місяці на нову.

Офіційний інтернет-магазин Braun-market, пропонує вам вигідну пропозицію! Купуйте епілятори Braun Face та отримуйте у подарунок набір змінних насадок-щіточок SE80!

Довірте турботу про себе кохану епіляторам для обличчя Braun Face!

Термін проведення акції: 13.03 – 30.06.17.

Подарунковий фонд:

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05