При покупці епілятора Braun Face, набір насадок для пілінгу у подарунок

Акція завершена
При покупці епілятора Braun Face, набір насадок для пілінгу у подарунок
Купуючи епілятор для обличчя Braun Face ви гарантовано отримаєте в подарунок набір насадок для пілінгу обличчя SE 80. Безкоштовна доставка по всій території України!

Епілятор для обличчя Braun Face – мрія кожної дівчини! За допомогою даного інструменту можна не тільки позбавлятися від небажаних волосків на обличчі, але і проводити чистку ніжної шкіри і робити стимулюючі масажі. Це просто незамінний пристрій, який повинен бути у кожної дівчини!

Будь прекрасною з Braun Face!

Унікальна пропозиція від офіційного інтернет-магазину! Купуйте епілятор для обличчя Braun Face і отримаєте в подарунок набір насадок для пілінгу SE 80.

 

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05