При покупці бритви Braun WaterFlex, ви отримаєте тример CruZer 6 Precision у подарунок!

Акція завершена
При покупці бритви Braun WaterFlex, ви отримаєте тример CruZer 6 Precision у подарунок!

Акційна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun-market – купуючи бритву серії WaterFlex, ви гарантовано отримаєте подарунок* тример CruZer 6 Precision! Безкоштовна доставка** по всій території України!

Хочете, щоб гоління було максимально комфортним? Використовуйте електробритву Braun WaterFlex під душем з піною або гелем. Її водонепроникний корпус герметичний на всі 100%. А звужена ергономічна ручка не тільки ідеально поміщається в руці, але і не вислизне від намокання, оскільки має прогумовані вставки. Німецька якість за розумною ціною!

Бажаєте підкоригувати вуса або бороду? Тільки зараз, акція від фірмового інтернет-магазина Braun-market! Купуючи електробритву Braun серії WaterFlex, в подарунок ви отримуєте тример для бороди CruZer 6 Precision.

Будьте на висоті з Braun!

Термін проведення акції: 09.09 - 30.11.16.

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05