При покупці бритви Braun WaterFlex, у подарунок чоловічий шампунь і піна для гоління

Акція завершена
При покупці бритви Braun WaterFlex, у подарунок чоловічий шампунь і піна для гоління
Купуючи бритву Braun WaterFlex, в офіційному інтернет-магазині, ви гарантовано отримаєте в подарунок чоловічий набір 2в1 від «Procter&Gamble», піну для гоління «Gillette» та шампунь проти лупи «Head&Shoulders»! Безкоштовна доставка в усі регіони України!

Бритва Braun WaterFlex це електробритва, що працює від акумулятора, з водонепроникним корпусом. З її допомогою ви зможете проводити щоденну процедуру гоління просто стоячи під душем, використовуючи піну для гоління. Бритва Braun WaterFlex руйнує міф що електробритвою можна користуватися тільки на суху. Вибирайте самі як вам зручно, класичне гоління або гоління з використанням пінки. У будь-якому випадку результат буде виключно бездоганним!

Купуйте одну з бритв Braun WaterFlex, у нашому офіційному інтернет-магазині, та отримайте приємний подарунок у вигляді набору 2в1 від «Procter&Gamble», піни для гоління «Gillette» та шампунь проти лупи «Head&Shoulders»!

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» та іншим програмам «акційного кредиту 0%». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05