При покупці бритви Braun Series 3, у подарунок тример для вух і носа

Акція завершена
При покупці бритви Braun Series 3, у подарунок тример для вух і носа
Купуючи електробритву Braun Series 3 у подарунок* ви отримаєте тример для вух і носа EN 10! Безкоштовна** доставка по всій території України!

Проста, але в той же час функціональна бритва Braun 3 серії стане прекрасним подарунком для будь-якого чоловіка. Стильний дизайн і новітні німецькі технології, об'єднані в одному цілому для якісного гоління. Різноманітність в кольорі корпусу дозволять вам підкреслити свою індивідуальність, а незалежно підпружинені елементи касети кожен раз будуть вас радувати бездоганним результатом.

Акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуючи бритву Braun Series 3, ви отримуєте тример EN 10 (для вух і носа).

Braun знає, як зробити ваш зовнішній вигляд бездоганним!

Подарунковий фонд:

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05

В акції беруть участь: