Купуючи епілятор Braun Face, ви отримуєте в подарунок річний запас змінних насадок-щіточок SE 80

Акція завершена
Купуючи епілятор Braun Face, ви отримуєте в подарунок річний запас змінних насадок-щіточок SE 80

При покупці епілятора Braun Face, ви отримаєте в подарунок * річний запас змінних насадок-щіточок SE 80! Безкоштовна доставка ** по всій Україні!

Ексклюзивна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun! Купуючи будь-який епілятор серії Face, ви гарантовано отримаєте два комплекти змінних насадок-щіточок SE 80 в подарунок. Кожна щіточка розрахована на 3-х місячне використання, в кожному комплекті їх по 2 шт. і це означає, що ви зможете користуватися епілятором Braun Face протягом цілого року, не турбуючись про покупку додаткових аксесуарів. Вашу покупку разом з подарунком ми доставимо безкоштовно у будь-яке місто України.

Кожна дівчина прагне виглядати бездоганно кожного дня, приділяючи особливу увагу шкірі свого обличчя. Щоб полегшити завдання прекрасній статі, компанія Braun випустила лінійку епіляторів Face, призначених для догляду за шкірою обличчя з двома основними функціями:

  • очищення шкіри обличчя, яке в 6 разів ефективніше ніж просте умивання, тому що поєднує в собі одночасно дбайливий пілінг і масаж;
  • точкова епіляція, яка здатна видаляти небажані волоски з ніжної шкіри обличчя довжиною в пів міліметра

Інноваційний підхід до догляду за шкірою вашого обличчя, плюс елегантний і компактний дизайн зроблять епілятори Braun Face вашими незамінними помічниками на кожен день і супутниками у всіх подорожах.

Термін проведення акції: 09.07 - 31.01.17.

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05