Купуючи електробритву Braun Series 3 або WaterFlex, ви отримуєте у подарунок тример для вух і носа

Акція завершена
Купуючи електробритву Braun Series 3 або WaterFlex, ви отримуєте у подарунок тример для вух і носа

При покупці бритви Braun Series 3 або WaterFlex, у подарунок* ви отримаєте тример для вух та носа EN 10! Безкоштовна** доставка по всій території України!

Щоб процедура гоління була максимально ефективною, важливо користуватися хорошою якісною бритвою. До таких пристроїв відносяться бритви Braun Series 3 і електробритви Braun серії WaterFlex.

Вони оснащені потрійною бритвеною системою, дві сітки та вбудований між ними тример, за допомогою яких електробритви забезпечать вам ідеально гладку шкіру. Ріжучі елементи Braun Series 3 подпружинені та плавають незалежно один від одного, а бриюча головка моделей WaterFlex обертається на 33 ° – завдяки чому, бритви повторюють контури вашого обличчя, обробляючи кожну його ділянку. Тример для довгого волосся дозволить без труднощів підрівняти контури бороди, вусів або бакенбард. Кожен з приладів можна чистити за допомогою проточної води. Всі моделі бритв серії WaterFlex і деякі з моделей 3-ої серії можна використовувати під час прийняття душу з гелем або пінкою для гоління.

Навіть якщо раніше ви не любили голитися, з цими пристроями ви зміните свою точку зору!

Акційна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуючи електробритву Braun Series 3 або WaterFlex, ви отримуєте тример для вух і носа EN 10 у подарунок.

Braun знає як зробити ваш зовнішній вигляд бездоганним!

Термін проведення акції: 07.02 – 05.07.17.

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05

В акції беруть участь: