До бритв з системою Clean & Renew набір картриджів для очищення у подарунок!

Акція завершена
До бритв з системою Clean & Renew набір картриджів для очищення у подарунок!

Акція від нашого офіційного інтернет-магазину Braun! При покупці бритв з системою Сlean & Renew отримаєте в подарунок* картриджі для очищення!

  • До бритви 3050cc ви отримаєте картриджі CCR2
  • До бритви 3090cc і 5050cc - CCR3
  • До бритви 760cc і 799cc - CCR4 + 1

Безкоштовна ** доставка по всій Україні!

Система Сlean & Renew - чистота і ідеальне гоління

Виглядати доглянуто і акуратно не складно, особливо з бритвами Браун! Однак, для відмінної роботи приладу дуже важливо стежити за його станом. У цьому допоможе система Braun Сlean & Renew, з якої ваша бритва буде завжди готова до експлуатації.

До таких чудо-приладів відносяться електробритви Braun:

Кожен, з яких забезпечить вам гладке гоління – без порізів і подразнень.

Очищення і підзарядка

Для того щоб дізнатися ступінь забруднення приладу потрібно помістити його в систему. Вона все зробить за вас – обере програму очищення і поповнить заряд бритви.

Змінні картриджі у подарунок

Купуючи бритву Braun з системою Сlean & Renew, ви отримаєте набір картриджів для очищення CCR. У кожному з них знаходиться рідина, яка допомагає системі працювати на повну силу. Ця покупка забезпечить вам відчуття свіжості і гладкості шкіри!

Термін проведення акції: 15.06.16 - 15.08.16.

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05