Фотоепілятор Braun Silk-expert 3 IPL BD 3005

Фотоепілятор Braun Silk-expert 3 IPL BD 3005
Рейтинг: 5 з 5
Голосів: 7
Код товару: 1015
Серія: Silk-expert 3. Система: IPL (фотоепіляція). Сумісність з типами шкіри: 1-5. Область впливу: 3 кв. см. Термін служби: 250 000 спалахів. Датчик SensoAdapt. Функція GentleMode. Ковзаючий режим. Частота спалахів: 2-3 сек. Живлення: від мережі. Мішечок для зберігання у комплекті.
  • Опис і характеристики
  • Відгуки (7)

Опис і характеристики

  • Датчик тону шкіри
    Датчик тону шкіри
    Цей пристрій оснащено датчиком SensoAdapt, який зчитує тон шкіри (80 разів на секунду) на оброблюваній ділянці шкірного покриву та автоматично підлаштовує інтенсивність світлових імпульсів, що гарантує більшу ефективність і безпеку процедури. Купити фотоепілятор Braun BD 3005, означає забути про болючі процедури з видалення небажаних волосків надовго.
  • Епіляція без болю надовго
    Епіляція без болю надовго
    Втомилися від болючого видалення небажаних волосків? З фотоепілятором Braun BD 3005 ви можете забути про неприємні відчуття раз та назавжди! За допомогою світлових імпульсів, пристрій «присипляє» волосяний фолікул, після чого зростання волоска припиняється. Вже після першого використання ви помітите результати, які неодмінно вас потішать! Після кількох процедур, ви зможете насолоджуватися гладкістю своєї шкіри до 12 місяців!
  • Режим ковзання
    Режим ковзання
    При обробці великих ділянок шкіри (наприклад, ніг чи рук), ви можете використовувати режим ковзання, який збільшує кількість спалахів, забезпечуючи ідеальну обробку та виключаючи пропуски. Для активації цього режиму досить натиснути та утримувати кнопку, розміщену на корпусі фотоепілятора BD 3005. Ціна цього пристрою, з урахуванням всіх його переваг, вас приємно здивує.
  • Режим роботи
    Режим роботи
    Фотоепілятор BD 3005 може працювати у двох режимах: делікатному і звичайному/інтенсивному. Делікатний режим GentleMode ідеально підходить для обробки ніжних ділянок шкіри. Він також швидко, як і в звичайному режимі, адаптується до відтінків шкіри, але на більш низькому енергетичному рівні. Для комфортного зберігання пристрою передбачений зручний мішечок. Забезпечте собі професійний догляд без дорогих процедур разом з Braun BD 3005.
Характеристики товару
Тип епіляції: IPL
Живлення: від мережі
Термін служби лампи: 250`000 спалахів
Кількість ступенів інтенсивності роботи: 3
Делікатний режим: є
Екстраделікатний режим: немає
Насадка для точкового фотоепіляції: немає
Мішечок для зберігання: є
Косметичка: немає
Термін гарантії: 24
Країна виробник: Великобританія
Додатково: Немає даних

Відгуки

  • Марина
    29.05.2020
    Некоторые покупатели пишут (не на этом сайте естественно), что и года использования не прошло, а количество вспышек уже закончилось. Как такое может быть? И как быть, если такое произошло при покупке аппарата? Казалось бы, случай не гарантийный, но и не хотелось бы потратить деньги и потом получить аппарат, который отработал не 25 лет, а до 12 месяцев.
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Подобных жалоб от наших клиентов нам не поступало. И как могло произойти такое нам не совсем понятно, ведь данная модель поступила осенью 2019 года. Спасибо за Ваше обращение.
  • Марія
    02.12.2019
    Добрий день! Скажіть будь ласка, який проміжок часу від одного користування до другого?
    Адміністратор Braun
    Добрий день. Рекомендуємо на початковому етапі проводити 1 процедуру на тиждень протягом 4-12 тижнів. Далі можна перейти на підтримуючу обробку по мірі необхідності (наприклад, раз на місяць). Дякуємо за звернення.
  • Алля
    22.08.2019
    Девочки, шикарная вещь! Я очень долго мониторила, выбирала и думала эффективен или нет... ходить на лазер (время и дорого) или купить домой и пользоваться когда удобно.... смотрела обзоры/отзывы и т.д. Потом все таки решилась. В итоге СУПЕР ДОВОЛЬНА! Все волоски постепенно пропали. Во всех зонах )) идеально работает с механическим эпилятором. так быстрее уходят волоски. После бритвы - дольше. Бритва, я так понимаю чуть стимулирует рост. Покупала в т.ч. для свекрови, у нее на лице жесткенькие растут. Даже на лице почти ушли. Особенно после того как вместо бритвы механический эпилятор стали использовать. (у меня старенький *другой производитель* был) Очень-очень рекомендую! Спасибо производителю!
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Спасибо вам за отзыв.
  • Виктория
    23.05.2019
    Добрый день, подскажите, пожалуйста, после удаления волосков данным способом вновь растущие волосы не врастают?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Это индивидуальная особенность, которая встречается редко, но для таких случаев производителем предусмотрена комплектация фотоэпилятора со специальным устройством для пилинга тела Silk-Epil SkinSpa (код товара на сайте: 1043). Спасибо за обращение.
  • Даша
    05.01.2019
    Подскажите, а можно им пользоваться в зоне глубокого бикини?
    Адміністратор Braun
    Добрый день. Фотоэпилятор Braun Silk-expert 3 IPL BD 3005 подойдет для проведения процедуры в зоне глубокого бикини, однако обязательно необходимо ознакомиться с инструкцией перед использованием.. Спасибо за обращение.
  • Показати всі відгуки
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.
Це поле є обов`язковим для заповнення.