Огляд зубної щітки Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1

Огляд зубної щітки Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1

Втомилися щодня повторювати своєму неслухняного чаду прописні істини про важливість регулярного чищення зубів? Так, це корисне і важливе заняття. Доречі, цілком можливо, сама дитина погодиться з вами, ось тільки все одно не захоче чистити зуби періодично, дотримуючись режиму. Просто тому що це досить нудне та рутинне заняття. Вихід, проте, є - привернути та зацікавити дитину, для чого потрібно купити зубну щітку Braun Oral-B Sensi Ultrathin JuniorD16.513.1 .Чому саме її, та якими перевагами відрізняється дана модель ми і розповімо в цьому огляді далі.

Зубна щітка для дітей і підлітків

Цей варіант електричної зубної щітки розроблений саме для дітей і підлітків, з урахуванням особливостей зростаючого організму, а зокрема, більш чутливої порожнини рота. Відповідним чином були оптимізовані технічні параметри пристрою, враховані вимоги медиків і результати різних досліджень. Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1 підійде для дітей і підлітків у віці від 6-ти до 14 років. Вона ефективно видаляє найскладніший наліт з надає мінімальним впливом на зубну емаль.

Високоефективна насадка

Звертає на себе увагу той факт, що в комплектації є лише одна-єдина насадка. Однак, не поспішайте з висновками. Справа в тому, що як раз для такої вікової категорії і не потрібно нічого більше! Дана насадка працює за особливою технологією 2D-чистки, яка дозволять швидко домагатися відмінного результату. Секрет технології простий. Протягом хвилини насадка робить кілька сотень швидких обертальних рухів, і видаляє таку кількість нальоту, яке просто неможливо прибрати за допомогою «ручної» щітки. Якісно очищаються як самі зуби, так і ясна. Дійсно, вистачить всього 60-ти секунд і не більше. Це дуже важлива деталь, адже згідно зі статистичними даними, майже всі діти приділяють щоденного чищення приблизно стільки часу і майже ніколи більше. Значить, потрібно було вкластися в цей ліміт і Braun це зміг зробити!

Особливості Braun Oral-B Sensi Ultrathin Junior D16.513.1

Електрична зубна щітка для дітей і підлітків, це ідеальний пристрій, виготовлений з екологічно чистих матеріалів за найсучаснішими технологіями:

  • зручна рукоятка. Дизайн зубної щітки продуманий до дрібниць. Саме тому рукоятка розроблялася з розрахунком на дитину, щоб тримати щітку було зручніше.
  • вбудований таймер. Це маленьке, але дуже корисне доповнення через 2 хвилини автоматично нагадає дитині, що можна завершувати чистку і не надто захоплюватися (а таке часто трапляється, адже діти починають сприймати чистку зубів електричною зубною щіткою як гру, звикають до неї). Такий часовий проміжок, на думку провідних стоматологів, вважається оптимальним.
  • ефективна технологія 2D чистки. Швидко очищаються ясна і зубна емаль. Сам процес чищення проходить дуже акуратно, з мінімальним тиском.

Завжди доступна ціна

Ви маєте унікальну можливість купити зубну щітку Braun Oral-B Sensi Ultrathin JuniorD16.513.1 . в нашому інтернет-магазині прямо зараз, оформивши замовлення в Персональному кабінеті. Уточнити технічні деталі, обговорити питання доставки та способи оплати можна зателефонувавши за вказаними телефонами та зв'язавшись з нашими менеджерами.