Огляд епілятора Braun SE 820 Face: чарівна паличка з вашої косметички

Огляд епілятора Braun SE 820 Face: чарівна паличка з вашої косметички

Ви коли-небудь мріяли про чарівну паличку, один помах якої здатний зробити ваше обличчя сяючим красою? Така чарівна паличка існує. Представляємо епілятор Braun SE 820 Face.

Пристрій виконує дві функції: точну епіляцію обличчя і м'яке очищення пір. Зробити себе красивіше з SE 820 Face дуже просто. Ви вже очистили шкіру і хочете скористатися пристроєм як пінцетом? Просто змініть насадку. Епілятор працює на батарейках, тому ви зможете взяти його з собою куди завгодно.

Точна епіляція обличчя

Звикли користуватися пінцетом для видалення волосків, які заважають вашому обличчю стати ідеальним? Новинка від Braun c 10 мікроотворами діє набагато швидше і точніше. Два режими, що дозволяють пристрою працювати в різних напрямках, допомагають з комфортом здійснювати епіляцію з обох сторін обличчя. Двісті рухів в секунду – гарантія ідеального результату.

Використовувати пристрій вам сподобається більше, ніж здійснювати епіляцію з воском. Вся справа в тому, що чарівна паличка краси видаляє навіть найкоротші волоски. Ще ніколи не було так просто зробити ідеальними брови, видалити волоски над верхньою губою.

Делікатна чистка шкіри

Спеціальна щіточка очищає шкіру від макіяжу і забруднень. Фахівці впевнені, що вона діє в шість разів ефективніше, ніж звичайне вмивання. Глибоке очищення пір можливо завдяки 10 тисячам тонких щетинок, які відлущують відмерлі клітини шкіри, роблять обличчя красивим і чистим. Використовувати щіточку можна навіть прямо під душем. Це зробить процедуру ще приємнішою. Тепер ви можете ніжитися під струменем теплої води і користуватися Braun SE 820 Face.

Що в комплекті?

Комплект краси від німецької торгової марки – це насадка-епілятор з 10 мікропінцетів, насадка-щіточка для чистки обличчя з 10000 волокон, додаткова змінна щіточка для чистки обличчя, захисна кришечка-ковпачок для зберігання, щіточка для чистки епілятора. Щоб робота пристрою залишалася ефективною, необхідно кожні три місяці міняти другу насадку.

Як використовувати?

Для того, щоб користуватися новинкою, не потрібні ніякі навички та вміння. Якщо хочете відчути всю силу сеансу краси, використовуйте епілятор в душі. Перед тим, як зволожити шкіру обличчя за допомогою лосьйону, або крему, очистіть її, приєднавши до пристрою насадку, і вас чекає чудовий результат процедури. Braun SE 820 Face – це інструмент для догляду за обличчям на всі випадки життя.

Купуючи Braun SE 820 Face, ви купуєте два прилади в одному. Обличчя, сяюче чистотою, це просто, якщо у вас є унікальний епілятор, який піклується про вашу красу.