Суперакція «Braun повертає гроші»!

Акція завершена
Суперакція «Braun повертає гроші»!

Акційна пропозиція «Braun повертає гроші»*! Товар вам не підійшов? У вас є можливість повернути за нього гроші і повідомити про те, що саме вам не сподобалося!

Офіційний інтернет-магазин Braun-market бере участь в супер акції «Braun повертає гроші»! При купівлі товару зі спеціальним значком на нашому сайті, ви можете повернути його протягом 60-ти днів**, якщо товар не підходить вам за якими-небудь критеріями. 

Умови акції:

  • Купуйте акційний товар Braun – епілятор, електробритву або пристрій для догляду за волоссям.
  • Якщо ви не задоволені якістю роботи придбаного пристрою – поверніть*** його і розкажіть, що саме вам не сподобалося.
  • Дотримуйтесь умов акції та отримайте компенсацію**** у розмірі вартості купленого вами акційного товару.

Braun цінує ваш комфорт та прагне надати вам тільки самий якісний і надійний товар!

Офіційні Правила Рекламної Акції «Braun повертає гроші».

* Акція «Braun повертає гроші». Акція проводиться на території України з 20 грудня 2016 року по 30 червня 2017 року. Офіційні Правила Рекламної Акції «Braun повертає гроші».
** Мається на увазі термін, протягом якого Учасник Акції може повернути товар згідно з Правилами Акції у разі належного виконання Учасником всіх необхідних умов Правил Акції з моменту придбання товару.
*** Надішліть одну одиницю придбаного Акційного товару, включаючи всі необхідні складові (згідно з Правилами Акції), Укрпоштою на умовах, визначених у Правилах Акції, на абонентську скриньку за адресою ДП «Талан Коммунікейшнс «Talan Communications» а/с 50, м.Київ, 05300 (далі – а/с).
**** Під компенсацією мається на увазі повернення коштів Учаснику Акції за відповідний Акційний товар у разі виконання таким Учасником Акції всіх необхідних умов згідно з Правилами Акції. До компенсації входить вартість придбання відповідного Акційного товару з ПДВ, а також вартість прямого надсилання такого Акційного товару Укрпоштою на а/с Braun на умовах, що визначені в Правилах Акції.

В акції беруть участь: