При купівлі техніки для догляду за волоссям, у подарунок шампунь і бальзам-ополіскувач.

Акція завершена
При купівлі техніки для догляду за волоссям, у подарунок шампунь і бальзам-ополіскувач.
Купуючи один з акційних товарів по догляду за волоссям, ви гарантовано отримаєте в подарунок набір 2в1 від «Pantine», шампунь і бальзам-ополіскувач! Доставка безкоштовна в будь-який регіон України.

Правильно доглядати за волоссям це ціле мистецтво. Адже щоб волосся виглядало природно, але при цьому було укладене так як вам хочеться, необхідно докласти чимало зусиль. Техніка Braun для догляду за волоссям здатна в рази спростити цей процес. Виключно високоякісні матеріали і сучасні німецькі технології роблять її не просто незамінною, але і довговічною, і дбайливою до вашого волосся. А для більш ефективного догляду, офіційний інтернет-магазин дарує вам у подарунок набір 2в1 від компанії «Pantine», в який входить шампунь і бальзам-ополіскувач.

Виглядати бездоганно дуже просто якщо у вас є техніка по догляду за волоссям від Braun!

 

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» та іншим програмам «акційного кредиту 0%». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05