При купівлі техніки Braun Beauty – сертифікат від «Brocard» у подарунок

Акція завершена
При купівлі техніки Braun Beauty – сертифікат від «Brocard» у подарунок
Купуйте один з нижче представлених товарів серії Braun Beauty, в нашому офіційному інтернет-магазині Braun-market, і гарантовано отримайте в подарунок* сертифікат «Brocard» номіналом від 200 до 800 гривень. Безкоштовна** доставка по всій Україні.

* Під подарунком мається на увазі придбання товару за 1 гривню (в т.ч. ПДВ). Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару за програмою Приватбанку «Оплата Частинами» і іншим програмам «акційного кредиту 0%». Адміністрація магазину залишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші подарункові акції магазину не поширюються (за винятком покупки товару в офіційних магазинах «DeLonghi Kenwood Braun» в ТЦ «Gorodok Gallery» або в ТРЦ «Lavina Mall»). Також в акції не бере техніка по догляду за шкірою, тілом і волоссям Braun Beauty.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05

В акції беруть участь: