При покупці прасувальної системи, прасувальна дошка у подарунок

Акція завершена
При покупці прасувальної системи, прасувальна дошка у подарунок
Ідеальна пара в акційній пропозиції від Braun-market.com.ua! Купуючи прасувальну систему, ви гарантовано отримаєте в подарунок* прасувальну дошку Braun IB 3001. Безкоштовна** доставка по всій території України!

Прасувальні системи Braun – чудовий пристрій для щоденного прасування. Потужний паровий удар, постійна подача пара, інтелектуальна система iCare, паровий носик, вертикальне відпарювання, закруглені бортики і багато іншого роблять прасувальні системи не тільки функціональними, але і зручними для користувача. Ви не розчаруєтеся у виборі!

Ідеальний подарунок до ідеальної парової системі – прасувальна дошка. Модель Braun IB 3001 розроблена німецькими фахівцями спеціально для прасувальних систем Braun. Стійка конструкція, компактні розміри у складеному стані, широка робоча поверхня, можливість регулювання по висоті і багато іншого роблять прасувальні дошки компанії Braun ідеальними для щоденного використання.

Ідеальна пара від Braun створена для вашого бездоганного зовнішнього вигляду!

Подарунковий фонд:

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05