При покупці фотоепілятора Braun BD 5001, в подарунок отримаєте епілятор для обличчя

Акція завершена
При покупці фотоепілятора Braun BD 5001, в подарунок отримаєте епілятор для обличчя

Акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! Купуючи фотоепілятор Braun BD 5001, в подарунок* ви отримуєте епілятор для обличчя SE 820 Face! Доставка безкоштовна ** по всій території України!

Ви втомилися від болючої ​​епіляції в домашніх умовах, а СПА-салони для вас дороге «задоволення»? У фахівців німецької компанії Braun є ідеальне рішення цієї делікатної проблеми – фотоепілятор Braun BD 5001! З ним ви переконаєтеся в тому, що процедура видалення волосся може бути без неприємних відчуттів і з тривалим ефектом. Пристрій працює за принципом IPL-технологій – за допомогою світлових спалахів присипляє волосяний фолікул, після чого зростання волоска зупиняється. Спеціальний датчик SensoAdapt розпізнає кожну оброблювану ділянку шкіри, підбираючи інтенсивність імпульсів для більшої ефективності процедури. Режим Gentle Mode створений для дбайливої роботи пристрою та ідеально підходить для чутливої ​​шкіри. Ви, безумовно, будете задоволені результатами роботи фотоепілятора Braun BD 5001!

Акція від офіційного інтернет-магазину Braun-market! При купівлі фотоепілятора Braun BD 5001, у подарунок отримаєте епілятор для обличчя SE 820 Face! У цьому приладі відразу дві корисні функції – точкова епіляція та очищення шкіри обличчя. Компактність пристрою дозволяє носити його з собою навіть у маленькій косметичці. Такий подарунок оцінить кожна дівчина!

Довірте турботу про себе кохану техніці Braun!

Термін проведення акції: 07.02 - 5.03.17.

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05