При покупці епілятора Braun 5-ї серії, сертифікат на 250 грн у подарунок

Акція завершена
При покупці епілятора Braun 5-ї серії, сертифікат на 250 грн у подарунок
Акційна пропозиція від офіційного інтернет-магазину Braun-market.com.ua! Купуючи один з епіляторів Braun Silk-Epil 5, у подарунок* ви гарантовано отримуєте сертифікат номіналом 250 гривень! Доставка по всій території України безкоштовна**!

Епілятор Braun дозволить вам позбавитися від небажаних волосків на тілі на тривалий період, а саме до 4 тижнів. Їх принцип роботи пінцетного типу, що дозволяє епілятору працювати з кожним волоском окремо, що мінімізує больові відчуття та практично виключає можливість перелому волоска. Також гідністю епіляторів 5-ї серії від Braun є можливість працювати з волосками довжиною від пів міліметра, що не під силу навіть епіляції за допомогою воску.

Подарунковий сертифікат ви можете використовувати при наступній покупці товару на одному з наших офіційних інтернет-магазинів.

Купуйте епілятор Braun Silk-Epil 5 та отримаєте в подарунок сертифікат номіналом 250 грн.

Правила використання подарункових сертифікатів магазину Braun

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05