При купівлі бритв Braun Series 3, у подарунок набір 2в1 для тіла

Акція завершена
При купівлі бритв Braun Series 3, у подарунок набір 2в1 для тіла
Купуючи бритву Braun Series 3, в Braun-market.com.ua, ви гарантовано отримаєте у подарунок* набір 2в1 від компанії «Old Spice», що складається з гелю для душу і дезодоранту. Безкоштовна** доставка по всій Україні!

Бритва Braun Series 3 – чудовий подарунок практично для кожного чоловіка. Потрійна бритвена система, потужний акумулятор, ергономічна ручка та герметичність корпусу роблять електробритви 3-ї серії ідеальними. Впровадження сучасних німецьких технологій у пристрої, дозволяють бритві однаково добре справлятися як з підлітковою щетиною, так і з густою щетиною дорослого чоловіка.

Тільки зараз, купуйте одну з бритв Braun Series 3, та гарантовано отримайте у подарунок чоловічий набір 2 в 1 від «Old Spice», гель для душу та дезодорант!

* Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
** Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05

В акції беруть участь: