Купуючи блендер Braun, в подарунок ви отримуєте сертифікат на 500 гривень

Акція завершена
Купуючи блендер Braun, в подарунок ви отримуєте сертифікат на 500 гривень

При покупці блендера Braun, в подарунок* ви гарантовано отримаєте сертифікат номіналом 500 гривень! Безкоштовна** доставка по всій Україні!

Ваші рідні та друзі люблять, як ви готуєте, а ви, в свою чергу, обожнюєте створювати кулінарні шедеври? В такому випадку, вам стане в нагоді помічник у вигляді блендера від німецького бренду Braun! Ручний або стаціонарний? Якщо ви бажаєте контролювати процес приготування своїх шедеврів від початку і до кінця, зверніть увагу на ручні блендери. Якщо ж бажаєте приділяти своєї уваги мінімум – дозвольте стаціонарного блендеру зробити все самостійно. Результат їх роботи перевершить ваші сподівання.

Розпродаж від офіційного інтернет-магазину Braun-market! При покупці блендера Braun, в подарунок ви отримаєте сертифікат номіналом 500 гривень!

Готуйте для своєї родини і друзів разом з Braun!

Період проведення акції: 10.10 – 26.12.16.

Правила використання подарункових сертифікатів магазину Braun

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05