Купивши чоловічий стайлер отримаєте сертифікат на 250грн у подарунок!

Акція завершена
Купивши чоловічий стайлер отримаєте сертифікат на 250грн у подарунок!

Придбайте в нашому офіційному інтернет-магазині машинку для стрижки, тример для бороди або мультигрумер і отримаєте в подарунок * приємний бонус-сертифікат номіналом 250 гривень. Безкоштовна ** доставка по всій Україні!

Ваш особистий стиліст та перукар

Для додання вашій бороді або зачісці акуратного і ідеального образу, зовсім не обов'язково відвідувати дорогі салони перукарень. Досить обзавестися помічником від Braun у вигляді машинки для стрижки, тримера для бороди або ж мультигрумера!

Професійний догляд і корисні функції

Машинки для стрижки оснащені системою SafetyLock, завдяки чому прилад запам'ятає ваші останні налаштування навіть після зняття з нього насадки.

Тримери для бороди мають знімні гребені які дозволяють контролювати довжину бороди. Завдяки насадкам з короткими зубцями від 1 до 10 мм і довжиною насадки від 10 до 20 мм  – стильна борода вам забезпечена!

Вдалим поєднанням бритви і тримера є мультигрумери. Широка бриюча сітка Smart Foil зробить ваше гоління комфортним і безболісним. Вузька частина висувного тримера відкоригує форму вашої щетини на обличчі.

Ергономічна форма і тривала робота від акумулятора робить їх використання комфортним, а сертифікат на 250 гривень стане приємним бонусом.

Термін проведення акції: 16.06.16 – 15.08.16.

Правила використання подарункових сертифікатів магазину Braun

*Кількість подарункового фонду обмежена. Дана акційна пропозиція не діє при купівлі товару по програмі Приватбанку «Оплата частинами» або за програмою Кредит Маркета «0% на 6 місяців». Адміністрація магазину лишає за собою право змінювати терміни проведення акції. На даний акційний товар інші акції магазину не поширюються.
**Дізнатися детальніше про послугу «безкоштовна доставка» можна у розділі «Доставка»
Детальну інформацію про правила проведення акції і товари можна дізнатися за телефонами: 044 361-88-28, 095 890-05-05, 068 890-05-05, 073 890-05-05

В акції беруть участь: